MOJE TAJNO VJENČANJE

David Schwimmer: Oženio sam se – u lipnju!

12.10.2010 u 11:32

Bionic
Reading

Bivši 'prijatelj' tek sad je objelodanio da se tajno vjenčao još prije četiri mjeseca!

Četrdesettrogodišnji glumac sinoć je priznao da je od ljetos u braku sa sada već bivšom djevojkom Zoe Buckman. S osamnaest godina mlađom Britankom vjenčao se na maloj i intimnoj ceremoniji još početkom lipnja.

Par se upoznao u Londonu prije tri godine, kada je Schwimmer režirao romantičnu komediju 'Run, Fat Boy, Run', sa Simonom Peggom i Thandie Newton u glavnim ulogama. Vjerojatno tada nije ni slutio da će se i njemu u pauzi između setova dogoditi romansa. Baš kao u filmu, u omiljenom mu Cuckoo Clubu u londonskom West Endu, piće mu je jednoga dana poslužila zgođušna brineta, inače free lance fotografkinja. No i taj posao i konobarenje u hipu je napustila, kao i svoj dom u Stoke Newingtonu na sjeveru Londona, da bi se brzinski preselila k njemu u Los Angeles. Očito je pala ljubav na prvi pogled, ali otada do proljeća ove godine vladalo je zatišje. Onda su procurile glasine da se par zaručio, što su njih dvoje i potvrdili.

Inače privatno do grla zakopčana Schwimmera povezivalo se s nizom glamuroznih ljepotica, uključujući australsku pop-rock pjevačicu Natalie Imbruglia i model Ginu Lee. Prethodno je bio zaručen s izraelskom glumicom Mili Avital.

Glumčevo priopćenje o ulasku u bračnu luku stiglo je istovremeno s objavom njegove bivše kolegice iz 'Prijatelja', glumice Courtney Cox, o pokretanju razvoda od filmaša Davida Arquettea nakon 11 godina bračnog staža.