DOSTA JOJ JE INJEKCIJA

Danii Minogue zbog botoksa ne može podići obrvu

11.08.2009 u 10:22

Bionic
Reading

Buduću da trenutačno sudi u britanskom talent showu 'X factor', Danii Minoque, popularna sestrica još slavnije Kylie, trebala bi biti u stanju podići obrvu ili dvije - a nije. To bi mogao biti razlog zašto je rekla da se odriče botoksa

Australska pjevačica Danii Minoque, kojoj je 38 godina, spremna je za prirodniji izgled. U intervjuu za novi broj Grazije izjavila je da se odrekla botoksa. To se zasad još ne može ni naslutiti, jer je na pratećim fotografijama do savršenstva 'ispeglana' u Photoshopu.

Gospođica Minogue na fotkama blista bez ijedne borice, pa foto eksperti kažu da na studijskim fotkama izgleda barem deset godina mlađe.

'Uklonjene su joj sve karakterne crte, one oko usana, s čela, oko očiju. I same usne su joj savršeno oblikovane. Izgleda totalno lažno', rekao je James Facey, stručnjak za Photoshop.

Danii Minogue je u intervjuu i sama priznala da joj govore da izgleda preumjetno, osobito jer kao sutkinja na 'X factoru' ne može izražavati facijalni govor. 'Slušam i čitam komentare. Plastika. Botoks. Vidim i sama što svi vide i prestala sam s botoksom', rekla je Danii.