LJUBAV CVATE

Daniela i Oliver proslavili svoju prvu godišnjicu

09.02.2011 u 09:50

Bionic
Reading

Poznata voditeljica i redatelj nedavno su proslavili prvu godišnjicu te na svoju ljubav, bez obzira na česte periode razdvojenosti, gledaju kroz ružičaste naočale

'Svakim nam je danom sve bolje i imamo beneficirani radni staž zato što nam je otac na službenom putu pa bi se tih godinu dana veze zapravo moglo svesti na jedno osam do deset mjeseci. Ipak, još uvijek sve gledamo kroz ružičaste naočale', opisala je Daniela Trbović za Story vezu s Oliverom Frljićem, s kojim je nedavno proslavila prvu godišnjicu.

Otac Oliver često je na službenom putu zbog svojih redateljskih gaža koje ga vode diljem regije. Tako je odmah nakon premijere svoje nove predstave u kazalištu Žar ptica, 'Družba Pere Kvržice', otputovao u Beograd gdje u Ateljeu 212 postavlja spomenutog 'Oca na službenom putu' prema scenariju Abdulaha Sidrana.

'Oboje smo razumni i zreli ljudi i podržavamo se u svojim karijerama. No kada se vidimo, uistinu nam je jako lijepo i vrijedi živjeti za te trenutke. Međusobno se podržavamo, razumijemo, sličnih smo svjetonazora i životnih stavova', dodala je Daniela.