PROLJEĆE NA TPORTALU

Danas osvojite knjige, kozmetiku i bežićni telefon

21.05.2012 u 10:26

Bionic
Reading

Za danas vam je akcija 'Proljeće na tportalu' pripremila knjigu 'Faktor sreće' u izdanju Mozaika knjiga, Biotherm Homme Aquapower High Recharge starter kit, anticelulitni gel Cekropija 3u1 i masažne čarape, Somatoline Cosmetic anticelulutni tretman te bežićni telefon Sinus A602 Touch.

Mozaik knjiga je pripremio tri primjerka knjige 'Faktor sreće', autora Richarda Wisemana

'Faktor sreće' revolucionarna je knjiga koja razotkriva četiri znanstvena principa sreće i savjetuje kako ih primijeniti kako biste promijenili život. Profesor psihologije Richard Wiseman više od deset godina provodio je jedinstven istraživački projekt, proučavajući ponašanje više od tisuću dobrovoljnih ispitanika koji se smatraju sretnicima ili nesretnicima.
Rezultati otkrivaju radikalan novi pogled na koncept sreće:
- čovjek sam može mijenjati svoju sreću
- znanstveno je dokazano da četiri jednostavne biheviorističke tehnike pomažu u privlačenju sreće-

Moguće je primijeniti četiri jednostavna principa (Izvucite maksimum iz slučajnih prilika, Pouzdajte se u svoj osjećaj za sreću, Očekujte sreću, Pretvorite nesreću u sreću) i uvesti revolucionarne promjene u svaki segment života, od veza, osobnih financija do karijere
Prvi put uspjelo je identificirati neuhvatljivi faktor sreće! Primjenom jednostavnih tehnika opisanih u ovoj knjizi naučit ćete kako u život privući sreću, povećati samopouzdanje i uspješnost.

Knjigu su osvojile:

Kornelija Jurić
Jelena Matošević
Kata Vuković

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Biotherm je za muške čitatelje pripremio tri Homme Aquapower High Recharge putna paketa.

Već više od 25 godina, preciznije od 1985. godine, Biotherm HOMME igra važnu ulogu u životu mnogih muškaraca, rušeći barijere i tabue vezane za njegu muške kože.
Jedan od najprepoznatljivijih brandova za njegu kože za muškarce čiji potpis jamči kvalitetu i danas privlači muškarce diljem svijeta.

Kampanjom 'Live like a man' Biotherm Homme predstavlja pet vizuala (po jedan za svaku ključnu franšizu branda: Aquapower, TPur, Age Fitness, High Recharge, Force Supreme):
Because Thirst can’t wait Aquapower: ultimativna njega za hidrataciju kože
Because Sleep can wait High Recharge: osvježi svoj izgled
Because You decide when to shine TPur:protiv sjajnog izgleda kože
Because No Train, No Gain Age Fitness: njeguj svoju kožu u borbi protiv prvih znakova starenja
Because it is a Race against time Force Supreme: napredna njega u borbi protiv starenja

Starter set iz Aquapower linije sadrži:
Biotherm Aquapower gel za hidrataciju, 20ml
Biotherm Homme pjenu za brijanje za osjetljivu kožu, 50ml
Biotherm Homme gel za umivanje lica za normalnu kožu, 40ml

Nagradu su osvojili:

Nikica Brajković
Ante Dujmović
Gabriel Grgić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Afrodita vam poklanja jedan anti-celulitni gel Cekropija power 3u1 te jedne anti-celulitne masažne čarape.

Cekropija 3u1 sa izrazitim učinkom hlađenja na koži jednostavno i vidljivo rješava problem celulita. Lagana, nemasna tekstura, brzo se upija u kožu te djeluje s inovativnom kombinacijom prirodnih sastojaka cekropije, niacinamida, tigrove trave, bodljikave veprine i koštica crvenog grožđa.
+ Zbog intenzivnog učinka hlađenja ugodno djeluje na krvotok, smanjuje umor i osjećaj otečenih, umornih nogu.

NTI-CELLULITE aroma masažne čarape protiv celulita parfimirane su prirodnim uljima grejpa i geranije. Pospješuju cirkulaciju kože i aktiviraju protok limfe, povećaju prodiranje i učinkovitost sastojaka iz anti-celulitnih gelova i krema te oblikuju tijelo od prsiju prema dolje. Nosite ih cijelu godinu.
Na raspolaganju su u crnoj boji i u tri veličine! (36-40, 42-46, 48-52). Sa stalnom uporabom smanjite opseg tijela i do tri cm! Masažne čarape umanjuju osjećaj teških i umornih nogu.

Nagradu je osvojila Jasmina Anić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.

Somatoline Cosmetic vam poklanja jedan Anti-Celulitni Tretman Airless.

Somatoline Cosmetic - linija proizvoda za preoblikovanje tijela namijenjena ženama.

Svaka žena na određenim dijelovima tijela ima nakupina masnih naslaga. Somatoline Cosmetic nudi rješenje za lokalizirane nakupine masnih naslaga na određenim dijelovima tijela kroz paletu svojih proizvoda. Proizvodi Somatoline Cosmetic sadrže aktivne sastojke koji učinkovito oblikuju tijelo. Koža nakon prvog nanošenja postaje čvrsta, glatka i hidratizirana.

Somatoline Cosmetic Anti-Celulitni Tretman Airless 150ml

Novo, praktično pakiranje u bočici s pumpicom. S BioActive-complexom™: učinkovito djeluje na znakove celulita za 33% u četiri tjedna, poboljšava tonus i zateže kožu nakon četiri tjedna nanošenja. Smanjuje efekt narančine kože i vidljivo oblikuje tijelo.

Nagradu je osvojila Jelena Rupić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.

HT vam poklanja elegantan i ultramoderan fiksni telefon T-Sinus A602 Touch

T–Sinus A602 Touch moderni je fiksni telefon kojeg uz izrazito atraktivni dizajn krasi i niz praktičnih mogućnosti. Riječ je o telefonu kojim se upravlja putem površine osjetljive na dodir, a zvati i javiti se na pozive moguće je preko slušalice i putem samog tijela telefona. Oboje posjeduju crni monokromatski zaslon osjetljiv na dodir s plavim pozadinskim osvjetljenjem tipki što mu daje poseban efekt. Uz to, omogućuje razgovore putem fiksne ali i mobilne mreže. Kako? Vrlo jednostavno – potrebno ga je, koristeći posebnu funkciju, spojiti s bilo kojim mobilnim telefonom s čijeg broja potom možete zvati ili se javljati na pozive. Može se spojiti s do četiri mobilna telefona tako da korisniku ostavlja na izbor da sam bira iz koje mobilne mreže će odaslati ili se javiti na poziv. Popis poziva memorira datum i vrijeme kao i dužinu trajanja pojedinog poziva. Ako se ne možete javiti, digitalna sekretarica će to učiniti umjesto vas te će pohraniti do 25 minuta sadržaja. Pored svega ovoga uređaj je iznimno štedljiv - troši puno manje električne energije od ostalih modela. Jedno punjenje omogućava čak deset sati razgovora (i 100 sati na čekanju).
T–Sinus A 602 Touch može se nabaviti u svim T-Centrima po cijeni od 549 kuna. Pored njega, u T-Centrima je na raspolaganju i niz ostalih kvalitetnih modela koji su uz aktualna sniženja – do 15. srpnja dostupni već od 139 kuna.

Nagradu je osvojio Denis Ouzečki

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.