JACQUES HOUDEK:

'Da sam hrana, bio bih švedski stol'

25.05.2012 u 18:39

Bionic
Reading

Pjevač Jacques Houdek bio je tajni gost voditelja radija Totalni FM Saše Lozara. Naime, Saša je morao smisliti tri za pitanja za gosta čije mu ime nije bilo unaprijed poznato

Nakon što je za misterioznu osobu osmislio intervju koji nije smio trajati dulje od dvije minute, Saša Lozar je nestrpljivo čekao tko će ga dočekati s druge strane telefonske linije. Kada je shvatio da je riječ o prijatelju i kolegi Jacquesu Houdeku, nije se mogao suzdržati od smijeha, jer su njegova pitanja pogađala 'ravno u sridu'.

Jedno je pitanje glasilo: 'Da si hrana, koja bi hrana bio?' Jacques je uz smijeh spremno odgovorio: 'Švedski stol.' Pjevač je bio iskren i kada je trebalo odgovoriti na još škakljivije pitanje: 'Jesi kada pomislio 'hm, mogao bi mi biti veći'?' Priznao je kako mu ta misao često padne na pamet.

Na pitanje koja je najgluplja stvar koju su mu prijatelji priredili i zbog koje je ispao totalni majmun, Jacques se nije mogao odlučiti samo za jednu.

'Morat ću te razočarati, malo mi je prerano', rekao je i odustao.

Jutro nakon nastupa Nine Badrić na Eurosongu, Saša je iskoristio priliku da Jacquesa upita o dojmovima nakon razočaravajućeg plasmana domaće predstavnice.

'Gledao sam Eurosong. Vidiš da mi još nije dobro', tužan je i razočaran bio prošlogodišnji nesuđeni predstavnik.