NELA KOCSIS:

'Da mi život ovisi o Vedranovoj ljubavi, odavno bih bila mrtva'

09.08.2010 u 13:44

Bionic
Reading

Nakon više od dvije godine veze poznati glumci Nela Kocsis (40) i Vedran Mlikota (41) prekinuli su zaruke iako se činilo da su u sretnoj vezi

Poslije više od dvije godine veze poznati glumački par Nela Kocsis (40) i Vedran Mlikota (41) prekinuo je, piše Glas Slavonije. Premda je većina hrvatske javnosti, bila uvjerena da je njihovo vjenčanje gotova stvar, glumica osječkog HNK-a i glumac proslavljen ulogom u serijalu 'Stipe u gostima' ipak su odlučili prekinuti zaruke.

'Točno je da više nismo zajedno, odnosno da sam Vedranu vratila zaručnički prsten i raskinula zaruke. O detaljima ne bih. Mogu samo reći da je riječ o razlikama u karakteru, odgoju i pogledima na vezu, a slikovito bih se mogla izraziti na sljedeći način: da mi život ovisi o Vedranovoj ljubavi, odavno bih bila mrtva', objasnila je glumica razloge zbog kojih se odlučila na prekid, što navodi na zaključak da je njihova veza već duže vrijeme bila u krizi.

Nela i Vedran vezu su započeli u proljeće 2008. za vrijeme zajedničkog rada na dramskoj predstavi osječkog HNK-a 'Liliom' u kojoj su glumili ljubavni par, a već najesen počeli su zajedno živjeti u Nelinom stanu na zagrebačkom Črnomercu. Vedran joj je pak prošloga ljeta kupio zaručnički prsten, ubrzo su se i njihove obitelji upoznale i sve je vodilo prema bračnim vodama. Iako je nedavno u javnost procurila informacija da Vedran ima kćerku iz jedne od svojih prijašnjih veza, Nela tvrdi da to nije razlog raskida zaruka.

'To nije razlog, kao niti nevjera, neka treća osoba ili nešto slično. Razloge sam navela. Prekid je definitivan, a sada se okrećem poslu i novim životnim izazovima', zaključila je Nela, koja je prije nekoliko dana premijerno na zagrebačkoj Opatovini glumila glavnu ulogu u predstavi glumačke družine Histrioni 'Lovački rog', a najesen je čeka njezina peta ovogodišnja premijera s ulogom u predstavi 'Leda' u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu.