kraljica ulične mode

Da, kožne suknje ponovno su u trendu, no ovaj model ipak je za one najhrabrije

17.02.2023 u 13:07

  • +8

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / MEDIAPUNCH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Katie Holmes još jednom je pokazala svoj neustrašivi smisao za modu prošetavši New Yorku u suknji rezerviranu samo za one modno neustrašive

Da, kožne suknje ponovno su in, no kada su modni znalci najavljivali modni trend vrlo vjerojatno na umu im nije bila ova Kateina verzija trenda. Zvijezda 'Dawson's Creeka', 44-godišnja Katie Holmes ookazala vitke noge u blago rečeno upečatljivoj suknji s resama dizajnerice Kate Hundley koja je bila sastavljena od traka crne kože spojenih zakovicama.

Glumica se New Yorkom prošetala i produljila na The Wanderers Opening Night na Broadwayju u crnim baršunastim štiklama, a za klasični štih dodala crne poluprozirne najlonke. Inače ravnu kosu, nerijetko zavezanu u rep ili punđu, ovog puta pokazala je u punom sjaju s vibrantnim kovrčama, a svom izgledu dala je malo sjaja dopunivši ga srebrnim okruglim naušnicama, impresivnim prstenom na desnoj ruci i te piercingom u nosu.

Elegantan stajling s pomalo rokerskim štihom uključivao je dobru kombinaciju bijele majice, bež sakoa i moderne kožne suknje s resicama koja nam je zapela za oko. Kožna suknja čiji dizajn potpisuje Kate Hundley sadržavao je laskavi visoki struk i dizajn s resama ukrašen metalnim ušicama. Ova suknja zasigurno je daleko od uobičajenog kožnog komada u ormar, ali ako ste ovog proljeća spremni na modernu nadogradnju garderobe, nema razloge ne riskirati.

  • +21
Kožne suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije