U DRUŠTVU RUPČIĆA

Cvitešićka na audiciji tražila kćer

07.02.2010 u 17:55

Bionic
Reading

Glumica Zrinka Cvitešić u društvu dečka Hrvoja Rupčića bila je na audiciji za izbor dječjih uloga Lee i Darije u filmu 'Dječje carstvo' u kojem glumi majku djevojčice Lee, a otkrila je da se veseli novom filmu jer joj je uvijek zanimljivo raditi s djecom

'Veselim se ovom filmu jer je s djecom uvijek interesantno i lijepo raditi. Mislim da roditelji trebaju poticati dječje talente i osluškivati njihove želje. Ako je to gluma, treba im dopustiti da se razviju u tom smjeru. Ako je riječ samo o roditeljskoj ambiciji, onda to djetetu može biti teret', rekla je Zrinka za 24sata.

Isto mišljenje ima i njezin dečko, 39-godišnji Rupčić, koji ima iskustva kada su djeca u pitanju. Naime, iz braka s pjevačicom Tinom Rupčić ima dva sina, 12-godišnjeg Nou i petogodišnjeg Jakova.

'U svijetu filma i glazbe postoji više iskušenja, tako da roditelji moraju biti pažljiviji kako ne bi stradala dječja psiha. Tu ključnu ulogu ima roditeljski odgoj, ali u svakom slučaju, djecu treba poticati', rekao je Rupčić koji je zajedno sa svojom izabranicom u Centru za kulturu Trešnjevka pratio audiciju.