MODNO ČIŠĆENJE

Čuvate li ove stvari još uvijek u ormaru?

20.01.2014 u 09:10

Modne pogreške

Izvor: Promo fotografije / Autor: H i M

Bionic
Reading

Imate li u ormaru vrećaste traperice, turban ili omiljenu maksi haljinu? Modni stručnjaci kažu da je njihovo vrijeme prošlo i možda je trenutak za modno čišćenje

1. Vrećaste traperice su možda ugodne, ali stvarno izgledaju kao da ste ih posudili od dečka i uopće ne naglašavaju obline.

2. Tenisice s punom petom također su se našle na listi nepoželjnih jer nisu ni tenisice niti cipele. Ne možete li im odoljeti jer vas čine višima i tanjima, barem ih izbjegavajte nositi po gradu.

3. Neke žene doslovce ne mogu izaći iz kuće ako nemaju predimenzionirane naočale, ali modni stručnjaci kažu da ima puno boljih modela. Navodno se muškarcima uopće ne sviđaju, bez obzira na to što se s njima osjećate poput prave dive.

. Peplum kroj vratio se na velika vrata i zaživio na kaputićima, haljinama, topićima i suknjama. No modni stručnjaci za Huffington Post kažu da je vrijeme da se vrati u prošlost.

5. Šal spojen u krug vrlo je praktičan, ali njegovo je vrijeme također prošlo.

6. Hlače visokog struka također bi trebale biti stvar prošlosti, a posebno vruće traper hlačice kojima vire džepovi.

7. Torbe i cipele glavna su modna opsesija kod većine žena. Zato im se ova stavka nikako neće svidjeti. Modni stručnjaci kažu da se treba riješiti velikih torbi koje toliko volimo. Sumnjamo da će se to ikada dogoditi u potpunosti.

8. Fedora šeširi. Bilo je slatko dok je trajalo, ali sada su drugi modeli puno više trendi. Fedora će se sigurno još koji put moći iskoristiti, ako ništa drugo za maskenbal.

9. Trake u obliku turbana mnogima su idealne za vruće ljetne dane ili neke izlete. Ako baš morate, nosite ih isključivo u takvim prigodama.

10. Gotovo je nemoguće pomisliti da ćemo se morati riješiti maksi haljina. Idealne su za mnoge prilike, sakrivaju male nesavršenosti i u njima smo uvijek dotjerane.