FASHION GURU:

Čudno mi je da je Borna Kotromanić kopirala stil Kardashianke iz 2017, očekivao sam malo novije trendove

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 28.08.2020 19:23
  • Objavljeno 28.08.2020 u 19:23
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Ekscentrični stajling Borne Kotromanić na otvorenju sajma umjetnina Art Zagreb izazvao je pozornost našeg modnog kritičara Fashion Guru koji ga je detaljno analizirao

Naša Bornica definitivno voli modu i koketira s njom, ali ja sam ipak očekivao malo novije trendove. Kim Kardashian je ovo nosila kada je njezin suprug izbacio svoju prvu kolekciju branda Yeezy.

Tada je Kim nosila ovakve bicke cijelo vrijeme, doslovno se nije skidala iz njih, a da stajlin bude potpun još je na to stavila isto visoke pete kao Borna, ali po meni neke grozne prozirne sandale. A da bi sakrila svoje kile i celulitnu pozadinu (nećeno se lagati, svi smo je vidjeli bez fotoshopa) nosila je još i neke predimenzionirane jakne.

Kim Kardashian u kreaciji s potpisom brenda Yeezy svog supruga Kanye Westa

Kim Kardashian u kreaciji s potpisom brenda Yeezy svog supruga Kanye Westa

Izvor: Profimedia / Autor: Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia

Čudno mi je da je Bornica kopirala stil Kardashianke iz 2017. kada su se i tada svi iščuđavali kako je uspjela uvući tu pozamašnu stražnjicu u najuže bicke. Ako ništa Borna je definitivno skladnije građe i boljih cipela, barem u ovoj kombinaciji.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.