FASHION GURU:

Otkud ideja Daliji Orešković za emisiju na političkoj televiziji odjenuti nešto što je za noćni provod

  • 26.08.2020 u 18:29

  • Bionic
    Reading

    Neobičan outfit članice Stranke s imenom i prezimenom i saborske zastupnice Dalije Orešković prilikom gostovanja na N1 danas je glavna tema na društvenim mrežama, a zapeo je za oko i našem modnom kritičaru Fashion Guruu

    Kako je malo potrebno u ovoj našoj državi da jedna produžena ramena u skaju postanu top tema. Znači da nam nedostaju teme ili jednostavno volimo tračati.

    Vjerojatno je oboje, plus to što Dalija zna kako skrenuti pozornost na sebe. Pustimo na stranu to što ona pametno zbori, nego otkud joj ideja za dnevnu emisiju na političkoj televiziji odjenuti nešto što je za noćni provod?

    Mora da je to iz inata odjenula jer joj već Stožer ide na živce sa svojim pravilima, kada daju da se rade svadbe i partijanja po diskotekama na koja ona ne ide. Žena je morala negdje odjenuti ovu kreaciju, makar je tajming pogrešan.

    Možda je htjela biti strašna kao Michael Jackson u Thrilleru i ostaviti dojam, a bome ga je ostavila. Naravno da je diskutabilna kombinacija umjetne crvene kože i čipke, ali nažalost ne vidim cijelu kreaciju pa možda to i ima smisla. Po meni je trebala pripaziti na frizuru i malo nahraniti kosu, te ako je ruž crvene boje onda bi ipak trebao pasati na ta predimenzionirana ramena.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.