LOŠE ZAMASKIRANE

Čudne mrlje na leđima Jennifer Aniston

18.04.2013 u 20:01

Jennifer Aniston

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Bionic
Reading

Ponedjeljak navečer bio je prilično velik i važan dan za slavnu Jennifer Aniston, s obzirom na to da je u Los Angelesu održana premijera prvog filma koji je Jenn režirala. Za premijeru filma Jenn je odjenula crni kratki kombinezon, no poglede ovoga puta nije mamila zavidnom linijom, već neobičnim tragovima na leđima

Odjevena u crni kombinezon bez naramenica, s kratkim hlačicama i otvorenim leđima koji je kombinirala s crnom torbicom na preklop i crnim klasičnim salonkama, glumica Jennifer Aniston zakoračila je na crveni tepih u Los Angelesu povodom premijere filma 'Call Me Crazy: A Five Film' u kojemu se Jenn po prvi puta našla i u ulozi režiserke.

Iako joj je crni kombinezon pristajao kao saliven, Jenn su se na leđima jasno nazirali na prvi pogled vrlo neobični tragovi koje je bezuspješno pokušala prekriti većom količinom pudera. Tragove u obliku krugova na leđima, kako piše Daily Mail, Jenn je najvjerojatnije zaradila na tretmanu stare azijske prakse prilikom koje se staklene čaše putem usisavanja ili toplinske energije stavljaju na leđa kako bi se poboljšala cirkulacija. Jenn odlazi na te tretmane posljednjih šest godina, a isti tretman prakticira i Jennin bivši suprug Brad Pitt te Gwyneth Paltrow.

Nakon tog tretmana obično na leđima ostaju crvene okrugle mrlje koje se na koži zadržavaju tri do sedam dana. 44-godišnja glumica tragove je pokušala prikriti debljim slojem pudera, no razliku u boji kože odmah su otkrili bljeskovi fotoaparata.