JEDNA DRUGAČIJA METALKA

Crvenokosa rokerica otkrila jednostavan savjet za ljepotu

08.10.2016 u 08:00

Bionic
Reading

Tko kaže da metalci i metalke nisu modno osviješteni? Da nisu samo pop zvijezde te koje imaju stila, potvrđuje i Simone Simons, frontgirl symphonic metal benda Epica, koja već desetak godina oduševljava fanove svijeta svojim fascinantnim glasom, ali i stasom

Lijepa Nizozemka pokrenula je lifestyle blog nazvan jednostavno smoonestyle.com, gdje s obožavateljima dijeli iskustva o svojim najvećim (naravno nakon glazbe) strastima - ljepoti, modi, hrani, fotografiji i putovanjima.

'Oduvijek si s velikim uživanjem sama radim frizure, šminkam se i biram odjeću za nastupe. Kako sam počela dobivati puno upita obožavateljica vezano uz make-up i odjeću, odlučila sam pokrenuti svoj blog. U posljednje vrijeme nekako najviše objavljujem o hrani jer uživam kuhati. Ne volim pospremati, na svu sreću to radi moj suprug. Da biste bili u pjevačkoj formi, morate paziti na prehranu, a otkad sam postala mama, bitno mi je da se i moj sinčić Vincent zdravo hrani', otkrila je glazbenica za headbangerslifestyle.com.

Simone (31) koja je surađivala i s bendovima poput Kamelot, Ayreon, Sons Of Seasons i Primal Fear, uživa pripremati azijska jela, a uživa i u dobroj čokoladi i kolačima.

Njezina beauty rutina otkad je postala mama nije komplicirana, a otkrila je i trik za ljepotu koji je sama puno puta isprobala.

'Get ready with me' using @goldencurlstuttgart and @toofaced ?? #goldencurl #toofaced #jeffreestarcosmetics

A video posted by Simone Simons (@smoonstyle) on


'Prištić koji se obično pojavi kad ga najmanje očekujemo, može itekako utjecati na samopouzdanje. Dobro ga kamuflirajte korektorom, a pozornost s njega skrenite crvenim ružem ili s dramatično našminkanim očima. To doista pomaže', kaže.

Svoj porculanski ten duguje velikim količinama vode i kremi s UV faktorom.

'Možete preskočiti bronzer ili rumenilo, ali uvijek stavite malo korektora ili laganu podlogu. Sloj maskare lijepo će otvoriti oči i nikad nemojte zaboraviti dotjerati obrve. Neka budu uredne i ako treba naglasite ih specijalnom olovkom ili sjenilom, ali bez pretjerivanja', objasnila je Simone čiji su omiljeni make up proizvodi uvijač za trepavice, vodootporna maskara, korektor i krema za ruke.


Njezina najveća make up noćna mora je razmrljani ruž na zubima i odlijepljena umjetna trepavica.

Supruga Olivera Palotaia iz metal benda Kamelot obišla je gotovo cijeli svijet sa svojim bendom, a evo što savjetuje.

'Uvijek provjerim vremensku prognozu kako bih znala odabrati odjeću. Šalovi su se pokazali vrlo korisnima na putovanjima pa nikamo ne idem bez njih. Kad s bendom gostujem na glazbenim festivalima, nosim kremu s UV zaštitom, gel za suho pranje ruku, puder, ruž, malo ogledalo i punjač za mobitel', kaže.

A kad uspije, prepusti se istraživanju, poput svakog 'običnog' turista.

'Mami obično donesem magnete iz zemalja u kojima sam bila, a kad sam u Americi, nakupujem hrpu slatkiša. Gdje god da se nađem, volim isprobati lokalnu hranu', kaže ova glazbenica koja za sebe kaže da je velika gurmanica pa na svom blogu često objavljuje fotografije omiljenih jela.