Dua lipa

Crvena je hit boja sezone, ali ova haljina teško će naći konkurenciju

15.01.2024 u 16:38

  • +8

Dua Lipa

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Uz niz sjajnih stajlinga na crvenom tepihu povodom dodjele nagrada Critics Choice, posebnu pažnju privukla je Dua Lipa u crvenoj Pradinoj haljini inspiriranoj ružama

Pjevačica Dua Lipa na dodjeli nagrada u Los Angelesu spojila je Pradinu haljinu i nakit Tiffany & Co u kombinaciju o kojoj će se još dugo pričati. Unatoč crvenom tepihu nijanse rubina, Pradina haljina koju je nosila pjevačica albanskog porijekla itekako se uspjela istaknuti.

Dizajn potpisuje Lorenzo Posocco, a kroj haljine sirena oblika savršeno joj je pratio liniju, istaknuvši vitak struk. Kreacija bez naramenica sa svojim slojevima teksturirane tkanine nalik laticama cvijeća u cijeloj duljini podsjećala je na svježu englesku ružu.

Pjevačica je uz haljinu imala odgovarajuću boju kose, crvenu naravno, a oblikovala ju je u elegantni polurep s pramenom koji je zavodljivo išao preko polovice čela. Uz to je nosila naušnice Jean Schlumberger brenda Tiffany & Co.

CRITIC'S CHOICE AWARDS

Glamur i raskoš na crvenom tepihu: Poznate dame modno zablistale na prestižnoj dodjeli

Pogledaj galeriju

Njezin odvažan izgled savršeno se podudara s novom globalnom suradnjom s Porscheom, najavljenom u prosincu. Prethodno je bila zaštitno lice za Jaguar, Versace, Pumu i Yves Saint Laurent Beauté.

A Dui Lipi također nije strana silueta sirene jer je na dodjelu Zlatnih globusa 2024. stigla u haljini brenda Schiaparelli, izrađenoj po narudžbi, koju je dizajnirao kreativni direktor Daniel Roseberry. Njezin izbor stila na tu temu obilježio je film 'Barbie', u kojem je glumila Barbie sirenu.

  • +35
Zlatni globus 2024. Izvor: Profimedia / Autor: : JOHN SALANGSANG / AFP / PROFIMEDIA