zajamčena ZABAVA

Cro Club u Novom Zagrebu

18.03.2021 u 14:05

Bionic
Reading

Južno od rijeke Save smjestio se Novi Zagreb, a u neposrednoj blizini Zapruđa, 13. ožujka stiglo je novo mjesto zabave

Riječ je o ukupno 13. - om Cro Clubu Hrvatske Lutrije, a koji se smjestio u ulici Karla Metikoša 2a, Novi Zagreb – Istok. Daleko od gradske buke, u blizini Save te predivnog Bundeka, ovaj je Cro Club pravo mjesto za sve one koji zabavu i igru traže van centra grada, a kojima nije dovoljna samo igra već i drugačije okruženje.

U novom Cro Clubu zabava je zajamčena svakog dana od 8 do 22 sata, dok igru i dobitke donose automati za igre na sreću renomiranih proizvođača: Novomatic, EGT i IGT. Svi igrači mogu se uključiti u lov na jackpotove:

  • na EGT elektronskom ruletu
  • na EGT automatima
  • Cro Club jackpot s tri levela: Diamond, Gold i Silver

Osim automata za igre na sreću, Cro Club svim posjetiteljima, isključivo punoljetnim osobama, nudi odigravanje svih lutrijskih igara i klađenja.

Sve posjetioce Cro Clubova, Cro Casina te uplatnih mjesta koja imaju i automate za igre na sreću podsjećamo i na Cro Club program vjernosti. Posjetite neku od lokacija, učlanite se u program vjernosti i uzmite bonus dobrodošlice od 100 kuna za igru na automatima (bonus je jednokratan i odnosi se na ponudu kupovine promo buyable ticketa 100 kn + 100 kn - 100 kuna uplati, 100 kuna bonusa uhvati). Cro Club kartice vjernosti služe i za sudjelovanje u nagradnim igrama.