NAGRADNJAČA

Cotoneve - nježna strana pamuka

04.04.2013 u 08:15

Bionic
Reading

Tradicija, iskustvo i kvaliteta čine Cotoneve vodećim brandom u industriji pamuka. Cotoneve proizvodi ugodni su i prirodni s obzirom na to da su napravljeni od najčišćeg i najmekšeg pamuka. Vlažne maramice za skidanje šminke rješenje su pomoću kojega se koža lica u samo par poteza može osloboditi ostataka dnevnog make upa i dobiti neprocjenjivu priliku za noćni oporavak.

VLAŽNE MARAMICE ZA SKIDANJE ŠMINKE idealno su rješenje za sve žene koje žele brzo, efikasno, a opet za lice blagotvorno rješenje. Sadrže ekstrakt pamuka, vitamin E, ulje argana i bademovo ulje. Nježne su i blage prema koži, ali nepopoustljive prema nečistoći. Dostupne su i u pakiranjima po jedan komad, pri čemu ne zauzimaju mnogo prostora.

Posebnu pozornost plijene INTIMNE VLAŽNE MARAMICE ZA MUŠKARCE - prve na tržištu u Europi!!
Wet Wipes For Men intimne maramice za muškarce Cotoneve je prvi lansirao na talijansko tržište. Mirisne, higijenske i osvježavajuće maramice napravljene su od čistog pamuka, nježne su i prirodne za kožu te sadrže posebnu formulu s ekstraktima pamuka koja osvježava i štiti.

Osim za muškarce, Cotoneve nudi i INTIMNE VLAŽNE MARAMICE ZA ŽENE. Napravljene su također od čistog pamuka, nježne su i prirodne za kožu, a sadrže ekstrakt pamuka, aloe vere, calendule i ekstrakt baobaba, što daje ugodan osjećaj svježine.

Karakteristike intimnih vlažnih maramica za žene:
MIRISNE - sadrže ekskluzivan miris koji naglašava nježnost i mekoću vlažnih maramica
PRAKTIČNE, higijenske i diskretne, možete ih nositi svugdje sa sobom.
NJEŽNE I UČINKOVITE - dermatološki testirane, čuvaju vašu kožu zahvaljujući svojoj nježnoj formuli

Tportal.hr je ovom prilikom za svoje čitateljice pripremio tri paketa koji sadrže intimne maramice za žene i vlažne maramice za skidanje šminke

Nagradu su osvojile:

Ines Maleš
Ljiljana Vujko Berić
Ines Vakante

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.