NAKON DUGIH 20 GODINA

Claudia Schiffer zauvijek napušta modne piste

05.10.2009 u 14:37

Bionic
Reading

Slavni supermodel, 39-godišnja Claudia Schiffer, definitivno je odlučila sići s modnih pista i dizajnerske novotarije pratiti iz publike. To nije njezino zbogom poslu modela, već stupanju na revijama, čime se bavila posljednjih 20 godina

'Završila sam s modnim pistama', izjavila je Claudia Schiffer, majka dvoje djece, 'i neće mi nedostajati. Bavim se poslom modela, tako će ostati i veselim se tome, ali na revijama više neću nositi kreacije u ulozi manekenke'.

Kako je dodala, čvrsta je pri odluci i neće ići stopama kolegice Natalije Vodianove koja se prošloga tjedna vratila na pistu u Milanu, nakon dugih osam godina izostanka.

'Sjedit ću sa strane i gledati revije, promotriti svaki detalj… i to mi odlično odgovara. To je moj novi životni pogled i sasvim mi odgovara', rekla je Claudia za Telegraph.

Prošle godine nosila je kampanju Yvesa Sainta Laurenta te je zaštitno lice novog parfema Alberte Ferretti

Nedavno je izjavila da se ne boji starenja i ne zanima je plastična kirurgija. 'Nikada ne bih išla pod nož, bojala bih se dugoročnih posljedica. Starenje je dio života i mislim da bi svatko trebao prihvatiti činjenicu da se izgled mijenja s godinama', rekla je sada već bivša kraljica modnih pista Claudia Schiffer.