KAMPANJA ZA NOVI PARFEM

Claudia Schiffer idealno lice za Elizabeth Arden

12.06.2009 u 15:10

Bionic
Reading

Slavna kozmetička kuća Elizabeth Arden angažirala je top model Claudiju Schiffer za zaštitno lice svog novog parfema. Miris je osmislila renomirana modna dizajnerica Alberta Ferretti

Od jeseni će se u parfumerijama svijeta naći novi miris koji je nastao kao rezultat suradnje kuće Elizabeth Arden i talijanske dizajnerice Alberte Ferretti. Za reklamnu kampanju izabrali su slavnu Claudiju Schiffer, koja se nakon udaje za producenta Matthewa Vaughna povukla s posla i posvetila obitelji, ali prihvaća važnije izazove.

'Radujem se ovom projektu, osobito zato što smo Alberta i ja godinama radile zajedno. Njezine kreacije uvijek su pobuđivale ženstvenost i eleganciju, a to se sada naslućuje i u ovom parfemu', rekla je Claudija.

Suradnja Arden-Ferretti krenula je u siječnju prošle godine, kada su ugovorili dugoročnu suradnju na razvoju, marketingu i distribuciji parfema i kozmetičkih proizvoda.

'Claudia je moderna ikona ljepote i stila i žena čija senzualnost proizlazi iz njezine jedinstvene i neponovljive osobnosti. Energična je i samosvjesna te posjeduje kvalitete koje želi svaka žena. Ona je žena za kakvu dizajniram odjeću i parfeme', zaključila je Alberta Ferretti.