MODNA POSLASTICA

Čizme kojima ćemo biti opsjednuti ove zime nikad nisu izgledale bolje

22.10.2017 u 14:39

Bionic
Reading

Već ptice na grani znaju da postoji neraskidiva veza između žena i cipela. Prvo na što pomislimo kad stignu hladniji dani je što ćemo nositi narednih mjeseci. Čizme su naravno na vrhu liste prioriteta kada je u pitanju obnova garderobe. Evo što ćemo nositi ove zime i kakvi se sve modeli mogu pronaći u trgovinama

Police trgovina vrve čizmama svih boja, oblika i uzoraka. Već smo vas ranije upoznali s bogatom ponudom gležnjača koje se trenutno nude, a ukoliko niste još uvijek pronašli one idealne, zavirite ovdje i otkrijte najljepše modele koji će razvedriti i najtmurije dane.

Onim damama koje su se oboružale gležnjačama za ovu sezonu predlažemo da odaberu neki od aktualnih modela visokih čizmi koje morate imati u svom ormaru. Bez obzira na to jeste li ljubiteljica klasičnih modela ili ste vjerna pratiteljica trendova, zavirite u našu galeriju i otkrijte kakve sve čizme nude popularne hight street trgovine i vodeći svjetski brendovi.

  • +68
Čizme koje ćemo nositi ove zime Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Modni virtuozi nalažu nekoliko ključnih pravila kojih se moramo držati prilikom odabira čizmi. Prije nego što odaberete savršeni par, provjerite što se nosi ove zime. Evo što nalažu trendovi:

1. Baršunaste čizme

Baršun je ove sezone izazvao pravu eksploziju. Baršunasta odijela, haljine, torbe i cipele preplavili su trgovine, stoga je pravo čudo ako ne uspijete pronaći nešto za sebe od ovog mekanog i udobnog materijala. Baršunaste gležnjače i čizme imaju nevjerojatnu moć transformacije stajlinga, pogotovo odaberete li visoki model iznad koljena i zagasitih boja, koje daju dozu seksi elegancije.

2. Metalik čizme

Metalik čizme možda nisu najsigurniji odabir i svakako ne možemo reći da se u njih isplati investirati novac, s obzirom na to da nije riječ o trendu koji će potrajati nekoliko sezona, no svakako su statement komad u kojem nećete proći neprimijećeni.

3. Zgužvane čizme

Zaboravljeni trend zgužvanih čizmi ponovno je pokucao na vrata. Ovaj model izvrsno se slaže uz skinny traperice ili kožne hlače, a ako pitate poznate trendseterice poput Victorije Beckham, zasigurno će vam reći da ih kombinirate s lepršavim haljinama i suknjama.

4. Čizme s 'V' petom

Retro block i kitten pete odavno smo prigrlili, a sada je vrijeme da isto učinimo i s petama u obliku slova 'V'. Otkako je modna kuća Yves Saint Laurent popularizirala ovaj model, i ostali brendovi odlučili su uključiti ga u svoje kolekcije.

5. Lakirane čizme

Lakirana odjeća i modni dodaci također su veliki hit ove sezone, a iako većinu lakirane čizme asociraju na jeftino izdanje Julije Roberts u filmu 'Zgodna žena', uz pomno odabrane odjevne komade mogu itekako izgledati stajliš.

6. Čizme jarkih boja

Za one odvažne modni trendovi predlažu jarke boje, posebno kada je riječ o čizmama. Iako se većina odlučuje za provjerene neutralne boje, ljubičasta, crvena i roza definitivno su vladarice jeseni i zime.

7. Šljokičaste čizme

Šljokice su trend koji se niz godina pojavljuje, odlazi, pa opet dolazi, a iako su dosad bile uglavnom rezervirane za odjevne komade, sada ih možemo pronaći na cipelama, torbama i nakitu. Ove šljokičaste čizme iz Topshopa po uzoru na skupocjeni model modne kuće Yves Saint Laurent dokaz su da je minimalizmu došao kraj.

Ako kojim slučajem niste vidjeli ništa što vam se sviđa, probajte svoje idealne čizme potražiti u galeriji ispod.

  • +42
Bajkerske čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije