PONUDA U TRGOVINAMA

Gležnjače za svačiji ukus i džep razvedrit će i najtmurnije dane

30.09.2017 u 22:02

Bionic
Reading

Početak jeseni pravo je vrijeme da se uputite u potragu za novim parom gležnjača kojima ćete si uljepšati tmurne dane što slijede. Kako bismo vam olakšali odabir, potražili smo kakve se sve gležnjače nude u popularnim high street i online trgovinama

Vrijeme je da pospremite ljetnu odjeću i obuću te izvadite zimske komade, a ako ste u potrazi za nadogradnjom garderobe cool komadima koji su ove sezone hit, provjerite kakvi će se trendovi nositi ove zime.

Gležnjače su neizostavan dio zimske garderobe, a mnoge ljubiteljice mode vole ih nositi i u proljetnim i ljetnim mjesecima uz lepršave haljinice, suknje i vruće traper hlačice. Ova sezona je vjerojatno jedna od najmaštovitijih i najuzbudljivijih, barem kada je riječ o čizmama.

  • +83
Gležnjače za svačiji ukus i džep Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije

Ovosezonski trendovi predlažu karirano, baršun, šljokice, zakovice, metalik boju, lak i nakitom ukrašene cipele, a popularne high street trgovine i vodeće modne kuće vrve gležnjačama kojima je teško odoljeti. Posebno su do izražaja došle bajkerske čizmice, rastezljive takozvane čizme-čarape i retro gležnjače s kitten petom, koje su u Hrvatica već ostvarile veliku popularnost.

  • +41
Gležnjače za svačiji ukus i džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Baršunaste gležnjače, koje su prethodne zime sramežljivo provirile na police, ove su sezone doživjele procvat, a za one odvažne dizajneri predlažu čizme jarkih boja, poput ljubičaste, zavodljive crvene i vruće ružičaste, koja je već postala hit boja ove zime.

Ako ste pak jedna od onih koje radije biraju provjerene crne i smeđe varijante, tim bolje, jer klasičnih gležnjača od prave i eko kože ima posvuda, a ukoliko dobro pretražite ponudu, možete ih pronaći i za mali novac.

  • +54
Gležnjače za svačiji ukus i džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bez obzira na to kakve gležnjače odabrali, zasigurno se negdje među policama kriju one savršene koje ste si već zamislili. Kako bismo vam olakšali potragu i uštedjeli na vremenu, pročešljali smo trgovine umjesto vas i pronašli najljepše gležnjače za svačiji ukus i džep koje vrijedi imati u ormaru. Zavirite u galerije i pronađite one koje vam najviše odgovaraju.