MODNI TRENDOVI

Zaboravite na gležnjače, ove cipele su sve što vam je potrebno narednih mjeseci

17.10.2017 u 06:41

Bionic
Reading

Luksuzne modne kuće Hermès, Prada, Dolce & Gabbana, Alexander Wang i Altuzzara složni su u jednome - ove zime zaboravite na ženstvene modele gležnjača i okušajte se u potpuno oprečnom modnom stilu. Bajkerske čizme na vezanje kakve su nekad nosili pankeri ove su sezone neizostavan dio visoke mode i garderobe svjetskih trendseterica

Iako mnoge dame radije biraju ženstvenije gležnjače, zbog pretpostavke da su praktičnije za kombiniranje u casual i u elegantnim varijantama, predrasude i ograničenja u modi izumrli su davnih dana. Danas ona dopušta poigravanje različitim stilskim pravcima i kombinacijama boja, za koje se nekad vjerovalo da ne idu jedna s drugom. Vizija vodećih dizajnera je hrabro spajanje 'muškobanjastih' bajkerica i ženstvenih odjevnih komada poput lepršavih haljina, što se neočekivano dobro slažu.

Bajkerske čizme možda ne sjedaju svima na prvu, ali zato na drugu već polako odaju svoje prednosti. Bajkerice imaju široki kalup te su puno udobnije od uobičajenih gležnjača, pogotovo ako odaberete model od prave kože ili s manjom petom, koji će biti blagonaklon prema vašim stopalima i kralježnici.

Iako će neke dame reći da izgledaju grubo, bajkerice se izvrsno uklapaju uz elegantne outfite, pogotovo modeli s biserima i šljokicama kojima je teško odoljeti. High street brendovi potrudili su se dizajnirati povoljnije modele bajkerskih čizmi po uzoru na skupocjene dizajnerske komade koje si ne mogu svi priuštiti.

Stoga dajte mašti na volju i priuštite si ove zime chic bajkerice koje će se izvrsno uklopiti uz efektnu suknju visokog struka, kožne hlače, traperice ili romantičnu haljinu. Sve kombinacije su dozvoljene ukoliko imate jasnu viziju, a za one koje upravo razmišljaju uz što bi mogle nositi nove bajkerice, neka vas utješi činjenica da društvene mreže vrve inspirativnim fotografijama vještih fashionistica.

  • +42
Najljepše bajkerice koje se isplati ugrabiti Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ako smo vas uspjeli uvjeriti u njihove prednosti, ne propustite zaviriti u našu galeriju i saznati gdje kupiti najljepše bajkerske čizme koje su trenutno u ponudi. Sretan šoping!