SEZONA UZBUĐENJA

Apsolutno najljepše cipele koje će razvedriti i najtmurnije dane

05.09.2017 u 06:36

Bionic
Reading

Zima nikad nije bila uzbudljivija uz ove trendi cipele koje ćete poželjeti kupiti u svim bojama. Pogledajte kakve će nas ljepotice grijati ove zime te gdje ih pronaći

Teško da postoji žena koja ne voli dobre cipele, pogotovo kada nam modni trendovi priušte ovako uzbudljive modele. Nadolazeća zima nosi pregršt iznenađenja, a ako ste mislili da ćete i ove sezone biti zavijeni u tmurne boje, grdno ste se prevarili. Vodeći dizajneri pobrinuli su se za to da nam zimski dani budu veseliji od proljetnih, pa će tako naše cipelice lutalice krasiti cvjetni motivi, biseri, kristali, saten, baršun, mašne i jarke boje.

Ove zime odvažite se poigrati modnim trendovima i pronađite način da u toj igri budete originalni i svoji. Sandale i natikače s perjem i krznom nosite uz upečatljive guste čarape, klasične modele gležnjača na petu isprobajte uz šuškavi donji dio trenerke, a visoke čizme iznad koljena uz lepršavu haljinu od baršuna, koji će ove sezone dominirati policama trgovina.

Baš kao i baršun, saten je ove zime in, stoga ne zaboravite odabrati barem jedne trendi satenske cipelice koje će vam razvedriti tmurne zimske dane. Jarke boje poput crvene, ljubičaste i narančaste neočekivano su vodeće u sezoni, a umjesto klasičnih kožnih crnih i smeđih čizmi, radije odaberite metalik, šljokičaste, lakirane ili čizme od elastina.

Zavirite u našu galeriju idealnih cipela za zimu i provjerite gdje kupiti najljepše štikle, čizme, mokasinke ili sandale u kojima ćete izgledati i osjećati se poput prave zimske kraljice.

  • +45
Idealne cipele za zimu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije