MODNI ULOVI

Cipele koje privlače poglede: Ovo su modeli idealni za dugo toplo ljeto

06.07.2018 u 13:24

Bionic
Reading

Ljubav između žena i cipela traje otkad je svijeta i vijeka, pa nije ni čudo da svaku ušteđenu kunu s osmijehom na licu potrošimo na dugo željeni par novih ljubimica, nakon čega se svečano kunemo kako naredna tri mjeseca nećemo ni pogledati druge cipele, a kamo li ih kupiti. No onda dođu sniženja i mi u sekundi zaboravimo sva svoja unutrašnja obećanja i prije nego trepnemo naš je iznos na računu umanjen za pola plaće. Zvuči poznato?

Počela su dugoočekivana sezonska sniženja, iliti 'sad ili nikad' prilika da zgrabimo sve one haljine, štiklice i torbe koje već dugo pikiramo, ali su još uvijek suviše skupe ili smo si dovoljno dugo ponavljali da nam ne trebaju. Nakon što smo vam nedavno predstavili komade koje se isplati ugrabiti već sad te za vas pronašli vječne komade na sniženju s kojima ne možete pogriješiti, red je došao da se detaljnije pozabavimo omiljenim modnim dodatkom - cipelama.

S obzirom na to da je počelo dugo toplo ljeto, vrijeme je da pospremimo zatvorenu obuću i uskočimo u šarene ljetne sandale koje pršte bojama, uzorcima i uzbudljivim krojevima. Jer, ipak, na godišnjem odmoru važno je zablistati punim sjajem, a sezonska sniženja koja su počela prvim danom srpnja potaknula su nas da potražimo najuzbudljivije, najoriginalnije i najšarenije cipele u kojima nećete proći neprimijećeno.

Zavirite u galeriju i potražite za sebe idealan par sandala kojima ćete upotpuniti svoj ljetni look za plažu, ispijanje vina na večeri s prijateljima ili pak ispijanje kava na omiljenoj špici uz more.

  • +32
Efektne sandale u kojima nećete proći neprimijećeno Izvor: Promo fotografije / Autor: Ljudevit Blagec