ljetni favorit

Udobne cipele koje su nekad bile 'in' vraćaju se u modu na velika vrata

28.06.2018 u 11:14

Bionic
Reading

Nakon nekoliko sezona štovanja cipela s 'block' petom, spremni smo za nešto svježe i drugačije. Srećom, modni virtuozi spremili su nam ovog ljeta neke novitete, a među njima su se našle sandale s punom petom, ali onom retro inspiriranom mini petom koja je blagonaklona prema kralježnici i stopalima

Ove udobne cipele koje polako, ali sigurno osvajaju svijet najnoviji su ljetni hit, barem prema prognozama modnih stručnjaka, ali i prema ponudi u trgovinama. Takozvane 'mini wedge' sandale obožavala je i holivudska ljepotica Audrey Hepburn koja ih je pedesetih godina prošlog stoljeća isfurala uz kariranu košulju i vruće bijele hlačice.

Osim što je peta idealna jer izdužuje nogu, a istovremeno pruža osjećaj udobnosti, ove sandale idealno će se uklopiti uz sve retro komade koji su preplavili modnu scenu, a sigurni smo kako ih i sami posjedujete u ormaru, poput mačkastih sunčanih naočala, haljina na kopčanje i slamnatih torbi.

Zavirite u galeriju i otkrijte gdje kupiti ove udobne i nosive cipele koje su izazvale zanimanje trendseterica diljem svijeta.

  • +4
Cipele s mini punom petom vraćaju se na velika vrata Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije