ZAUSTAVLJA DAH

Cindy Crawford u ovakvom izdanju još niste vidjeli

10.01.2013 u 22:41

Bionic
Reading

Supermodel Cindy Crawford nerijetko obožavatelje oduševi kakvom škakljivom fotografijom na Twitteru, a ovoga puta uoči dočeka Nove godine pažnju privukla pozirajući u mini crnoj haljinici te se zalila šampanjcem

U 46. godini jedan od najslavnijih supermodela na svijetu, Cindy Crawford, izgleda doista fantastično. Uoči proslave Nove godine Cindy je obožavatelje obradovala pozirajući ispod znaka Hollywood u kratkoj i uskoj haljinici i crvenim štiklama.

Maštu obožavatelja dodatno je zagolicala senzualnim pozama dok se zalijevala šampanjcem i pokazivala dekolte. Iako je Cindy na fotografijama izgledala kao da je spremna za polazak na kakav razuzdani parti, lijepa manekenka u komentaru ispod slike otkrila je kako su te škakljive fotografije bile ipak dio posla.

'Sretna vam Nova godina! Izvukli smo šampanjac kako bismo nazdravili novoj godini, iako najvjerojatnije neće biti tako zabavno kao ovo snimanje s Terryjem Richardsonom. Zabavite se i pazite na sebe večeras', napisala je Cindy ispod škakljive fotografije.