ON ZNA KAKO

Čime Mihael usrećuje Snježanu Mehun?

14.02.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Uoči Dana zaljubljenih Snježana Mehun otkrila nam je što je najromantičnije njezin dragi napravio za nju

Snježana Mehun za svog supruga Mihaela voli reći kako je romantičan, ali ne na komercijalan način. Budući da nam stiže Dan zaljubljenih, pitali smo je što je najromantičnije što je njezin dragi napravio za nju. 'S obzirom na to da obožavam trešnje, Mihael je uspio usred prosinca, točnije, na sam Badnjak, kada je moj rođendan, nabaviti trešnje, i to iz Čilea! Sve je to prekrasno aranžirao u košaru i lijepo me iznenadio', ispričala nam je Snježana koja cijeni trud svog supruga, ali i ideju. 'Lijepo je kada te netko tako dobro poznaje. Tako, primjerice, Mihael nije sklon kupnji cvijeća, ali zato je slatkišima, jer zna da me usrećuju', dodala je kroz smijeh.


Iako vjeruje kako Valentinovo ima puno veći značaj kada si na početku veze, priznaje da je prošlih godina za taj dan bila na večerama s Mihaelom, a ove godine za Valentinovo će tulumariti u svom klubu Posh. 'Kod nas će se tulumariti cijeli dan, dijelit ćemo čokoladne torte i praline, ali tulum nije samo za one u vezama, nego i za one koji su solo, to će biti ljubav za sve', zaključuje Snježana.

Čini se kako su Snježana i Mihael nepopravljivi romantici s obzirom na to da su u brak ušli na pješčanoj plaži u Meksiku, u siječnju 2011., a nedavno su u idiličnoj atmosferi proslavili i drugu godišnjicu braka.