FASHION GURU

Čim vidim nekog u bijelom kostimu odmah protrnem, jer se sjetim svih nesretnih Kolindinih kombinacija u toj boji, ali ovaj na Eciji Ojdanić je pun pogodak

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 25.01.2020 11:18
  • Objavljeno 25.01.2020 u 11:18
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Bijeli kostim nije uvijek baš najsretniji izbor, a upravo je ta kombinacija često puta bila modni odabir još uvijek aktualne predsjednice. No srećom svijetli primjer kako to treba izgledati dala je Ecija Ojdanić čiji je bijeli kostim bio pun pogodak

Vidim da je naša Ecija ušla u 20-tu, mislim u 2020-tu i to vrlo dobro. Lijep osmijeh, ruž boje mesa i bijeli kostimić. A baš joj je taj kostim bio dobar pogodak.

Moram priznati da čim vidim kako neka od naših poznatih dama ima bijeli kostim, odmah protrnem, jer se sjetim svih nesretnih Kolindinih bijelih kombinacija.

Toliko su joj loše stajali da se naše tete nažalost nisu imale u koga ugledati. Sva sreća da je odmah u siječnju taj nesretni niz loših bijelih kreacija prekinula Ecija.

Klasična forma kostima razbijena je mašnom u struku, koja bi doduše mogla biti i bolje izvedena, ali sad cjepidlačim - i tulipan pencil suknjom.

Na to je odabrala sive cipele i raspuštenu kosu te pokazala da za dobar look zaista ne treba puno.

  • +15
  • +12

Proslava povodom 50. izvedbe cabareta 'Preko veze'

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!