novi model

Čim stigne toplije vrijeme, ove Birkenstockove sandale bit će najveći predmet žudnje

28.02.2023 u 12:27

Bionic
Reading

Klub obožavatelja Birkenstockovih sandala ima zavidan broj modnih obožavatelja koji u ormaru imaju baren jedan par tih natikača. I ove sezone birkenstockice su među najpopularnijim trendovima za proljeće i ljeto, a sada dolaze u novoj verziji

Priznajte, i vi imate ili bar priželjkujete par Birkenstockovih sandala u ormaru? Naime čak je i modna ikona Sarah Jessica Parker nosila popularne sandale na snimanju serije 'I tek tako' i time dala finalni pečat ovom pomalo kontroverznom paru cipela za ulazak u krug najvećih modnih trendova.

Bez puno mudrovanja - sada svaka modna zaljubljenica treba par birkenstockica u svom ormaru. No kako ne bi sve bilo tako jednostavno, nakon klasičnih natikača s jednim ili dva remena te klompi stiže potpuno novi model i sada ih baš svi žele.

Klompe Boston ovog ljeta zamijenit će sandale Tulum

Birkenstock sandale Tulum ostat će veliki trend u svijetu obuće 2023. i zamijenit će popularne klompe. Sandale karakteriziraju široki, prekriženi remeni te remenčić koji se kopča na petu. Osvježavajuće, malo drugačije i tako lijepo! Ovaj model nesumnjivo će osvojiti sve trendseterice koje su pobornice dizajna što slavi udobnosti i lakoću nošenja.

Birkenstockove sandale Tulum dolaze u prekrasnoj neupadljivoj bež boji koja ide uz svaku odjeću. Dvije kopče također su obojene u istu nijansu te tvore cool i skladan izgled. Kao i uvijek, trendi cipela njemačkog brenda ima udobnu podlogu od pluta s gumenim potplatom što se prilagođava svakom stopalu. Gornji dio ovih visokokvalitetnih cipela izrađen je od 100 posto kože.

Birkenstockice su, prema riječima brojnih trendseterica, daleko najudobnije cipele za tople dane. Navučete ih i savršeno ste pripremljeni za svakodnevni život. Modni profesionalci vole ovaj modni trend za dnevne casual izlaske. Savršeno se kombiniraju s parom lepršavih hlača ili pak onima cigareta kroja, zgodnom basic majicom ili pak vječnim komadima za tople dane – haljinama i suknjama.