WESTGATE ŠOPINGMANIJA

Cigi i Modni Mačak zaigrali se s poznatim damama

13.11.2009 u 14:33

Bionic
Reading

Da naše zvjezdane ljepotice na otvorenju šoping centra Westgate ne bi donijele nepromišljene odluke, udruženim su im snagama oko izbora krpica pomogli Cigi i Modni Mačak. Stefani Hohnjec prepustila je Cigiju i najintimnije procjene

Najveći šoping centar u Hrvata, Westgate u Zaprešiću, na dan otvorenja vrvio je zanimljivim osobama iz javnog života, a najluđa atmosfera vladala je oko modnih znalaca. Neven Ciganović toliko je već iskusan u procjeni savršenih krpica za svoje klijentice i prijateljice da točno zna u kakvom će donjem rublju iz New Yorkera Stefany Hohnjec zagolicati svog dečka.

Modni Mačak također je bio tražen ne bi li svojim istančanim okom zapazio neku posebno prikladnu krpicu za svoje sljedbenice. I sam je dao modni primjer: pojavio se u prsluku od argentinske lisice, uz napomenu da se ne linja.

Ciganović i Modni Mačak malo su se i međusobno 'podružili' tijekom srdačnog susreta u New Yorkeru.

Cigi si je odabrao i nekoliko košulja, a totalni su mu hit karirane, raznih, i to ne baš neprimjetnih boja.

U veselom su raspoloženju dućanima švrljale i Ivana Ergić, Hana Hadžiavdagić, Sonja Kovač, Petra Maroja, Maja Cvjetković i Jelena Orešković, kao i Aleksandra Grdić. Sve su bile sređene i uređene od glave do pete, a svoj su modni ormar bez sumnje obogatile još pokojom krpicom iz Westgatea.