NOVA LINIJA IZ KérastaseA

Chronologiste - najluksuzniji ritual za kosu ikad stvoren

13.03.2015 u 13:09

Bionic
Reading

Kérastase predstavlja novu dimenziju luksuza i novu iznimnu liniju proizvoda: Chronologiste. Spajajući najbolje od dragocjenih sastojaka u dosad najvišoj koncentraciji u Kérastase-u Chronologiste ritual pruža rezultate koji kosi omogućavaju bezvremensku ljepotu. Chronologiste stvara jedinstveno salonsko osjetilno iskustvo koje žene mogu produžiti i kod kuće kako bi finalizirale savršenu metamorfozu svoje kose

Kérastase je u formulu uključio Abyssine, molekulu porijeklom iz vulkanskih litica Tihog oceana. Ovaj sastojak poznat po svom zaštitnom djelovanju na koži u kombinaciji s Gluco -Lipide GL® i Bisabolol-om, pruža dubinsko hranjenje za raskošnu, prekrasnu kosu satenske mekoće. Napredno istraživanje L'Oréala potaknule su revitalizirajuće blagodati prirodnog života te su stvorili unikatan sastojak mimetičkog kavijara tako kreirajući jedinstveni salonski Kérastase ritual.

Osim što je jedinstveno tehnološko postignuće, Chronologiste je ujedno i senzualno iskustvo gdje se ništa ne prepušta slučaju. Čitava linija sadrži bogatstvo tekstura, od kojih je svaka raskošna i senzualna: blage granule za piling, bogatu kremu i mirišljavo ulje koji se stapaju kako bi stvorili neodoljive rezultate. Chronologiste vas ujedno i vodi na put očaravajućih mirisa, od opojno slatkog mirisa pilinga do cvjetnih nota maske.

Nježni piling za intenzivnu detoksikaciju
Inspiriran ritualima njege kože, Soin Gommmage uvodi sasvim novu tehniku u Chronologiste ritual zahvaljujući svojoj zlatnoj teksturi obogaćenoj mikro česticama. Nanosi se prije kupke čisteći vlasište i vlakno kose za osjećaj nevjerojatne lakoće. Revitalizirajućom masažom dodatno se potiče mikrocirkulacija vlasišta.

Luksuzna Kérastase kupka
Obogaćena dragocjenom molekulom Abyssine, kupka Revitalisant pravi je dragulj transformacije kose. Idealna predstavnica Kérastase potpisa, ova kupka pruža savršenu fluidnost i hranjenje obavijajući kosu za ultimativnu podatnost i mekoću. Kupka čisti nečistoće vlasišta i zaglađuje vlakno postižući kosu baršunastu na dodir.
Preporučena cijena: 190,00kn

Maska za dugotrajnu preobrazbu vlasišta i kose
Crème de la crème svih Kérastase maski ovaj proizvod sadrži najviše aktivnih sastojaka u Chronologiste liniji proizvoda te intenzivno hrani kosu od korijena do vrhova.

Chronologiste ritual
Kao nikada do sada ove se formule stapaju u ceremoniji pokreta potaknutih koracima u tretmanima njege kože u prestižnim spa centrima. Chronologiste ritual omogućuje ritual blagostanja i iskustvo iznimne osjetilnosti za žene i frizere.

Luksuz i znanost se udružuju u salonu, gdje se dragocjene kvalitete Abyssine susreću s blagodatima koncentrata mimetičkog kavijara. Miješaju se neposredno prije aplikacije kako bi se sačuvali cjelovitost i svježina dragocjenih aktivnih sastojaka. Kremasta tekstura stapa se sa zrncima mimetičkog kavijara u jedan tretman koji djeluje kao čudesni eliksir prekrasne kose.

Le Parfum en Huile
Završni dodir koji kosi pruža nevjerojatan miris
Tvorac Chronologiste parfimiranog ulja za kosu Alberto Morillas odlučio se na suradnju suradnju s brandom Kérastase te je dobio otvorene ruke za kreativnost i izbor premium materijala. Iz tog je razloga uspio stvoriti izrazito kvalitetno parfimirano ulje, kvalitetnije i od nekih parfema. Proizvod ne sadrži alkohol, miris se otkriva odmah i otpušta tijekom cijelog dana.

Chronologiste ritual u trajanju od 30 min s posebnim tehnikama masaže pruža ultra osjetilno iskustvo i njegu kose i vlasišta. Ekskluzivno u Ruža Institutu Kérastase dostupan je Chronologiste ritual u trajanju od 40 minuta. Produženo trajanje rituala za iznimnu transformaciju kose i vlasišta upotpunjeno je ekstra masažama za iznimno opuštajući učinak. Ritual uključuje dodatnu uvodnu masažu na početku rituala te masažu ramena i leđa na kraju rituala nakon čega slijedi aplikacija La Crème de Régénération i mimetičkih kuglica kavijara. Kako bi iskustvo luksuza i izvrsnosti bilo potpuno, Ruža Institut Kérastase za svoje je klijentice pripremio gurmanski duo, čokolade i čaj ekskluzivnog pariškog branda Hugo Victor.