GLUMAČKA DIVA

Chic izdanje Helen Mirren: Laskavu suknju začinila kaputom s vječnim uzorkom

17.03.2023 u 16:14

Bionic
Reading

Nakon Los Angelesa promo turneja filma ‘Shazam! Fury of The Gods’ 77- godišnju Helen Mirren dovela je do New Yorka

Uoči gostovanja u talk showu Drew Barrymore, Helen Mirren ugledana je na ulicama New Yorka u još jednom efektnom izdanju.

Nakon što je na crvenom tepihu u Los Angelesu brojne zadivila u rakošnoj haljini od čipke i u društvu unuka kao pratnje, britanska glumačka diva opredijelila se za izdanje u znaku klasika u svijetu uzoraka.

Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Prepoznatljiv karirani uzorak zvan houndstooth dominirao je chic kaputom 77- godišnje glumice, a stiže s potpisom talijanskog dvojca Dolce & Gabbana, čije kreacije često odabire.

Ispod njega nazirala se kombinacija u znaku plisrane suknje sive boje, da bi cjelokupno izdanje sa chic predznakom oplemenila klasičnim salonkama uz crne dodatke poput rajfa i elegantne torbice.

Kaput identičnog uzorka, ali u crveno- bijeloj kombinaciji boja, krajem veljače u u stajlingu je istaknula britanska miljenica Kate Middleton.

Njega je premijerno nosila 2018. godine na turneji Skandinavijom prilikom posjeta Karolinska institutu u Stockholmu, specijaliziranom za mentalno zdravlje. Ovoga puta odjenula ga je za posjet stadionu Principality u Cardiffu te je prisustvovala ragbijaškoj utakmici na slavnom Prvenstvu šest nacija.

  • +12
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: MATTHEW HORWOOD / PA IMAGES / PROFIMEDIA