TKO BI JOJ DAO 59?

Chic Francuskinja ukrala pozornost u otkačenom izdanju

15.12.2022 u 09:45

Bionic
Reading

Nakon svečane premijere u francuskoj prijestolnici, glumačka postava Netflixove hit serije ‘Emily u Parizu’ stigla je u New York odradivši brojna gostovanja na kojima je posebno zablistala 59-godišnja Philippine Leroy-Beaulieu

Svjetski poznatom, francuska glumica postala je zahvaljujući ulozi šefice marketinške agencije u Netflixovoj hit seriji 'Emily u Parizu'.

Čini se da glumica također ima neke sličnosti sa svojom ulogom privatno, jer se i lik Sylvie i Leroy-Beaulieu vole isticati - posebno kada je u pitanju stil odijevanja. Navedeno je nanovo dokazala u New Yorku tijekom gostovanja u talk showu Drew Barrymore i na radiju Sirius XM s glumačkom postavom serije.

  • +3
Philippine Leroy-Beaulieu Izvor: Profimedia / Autor: Noam Galai / Getty images / Profimedia

U Velikoj Jabuci glumica je servirala upečatljivu kombinaciju kojom je dominirala narančasta haljine s ljubičastim uzorkom zebre.

Kako se doznalo, riječ je o haljini s potpisom poznate britanske dizajnerice Vivienne Westwood, a 59-godišnja zvijezda ‘Emily u Parizu’ vješto ju parirala s ružičastim čizmamama metalnog sjaja.

U Netflixovoj hit seriji 'Emily u Parizu', čija treća sezona stiže 21. prosinca, 59-godišnja francuska glumica igra ulogu Sylvie, samouvjerene Parižanke na čelu marketinške agencije, čiji je zaposlenik glavna junakinja serije.

  • +51
Emily u Parizu, 3. sezona Izvor: Netflix / Autor: Netflix