NJEŽNOSTI U ARGENTINI

Pao je prvi javni poljubac: Taylor Swift ne krije sreću sa zvijezdom američkog nogometa

12.11.2023 u 12:41

Bionic
Reading

Taylor Swift proslavila je uspješan nastavak drugog dijela povijesne turneje 'Eras Tour' u Buenos Airesu na posve romantičan način

Novi odabranik pop zvijezde, Travis Kelce, u trosatnom koncertu svoje drage a stadionu Estadio Monumental u Buenos Airesu uživao je u društvu njezina oca.

Dok je odlazila s pozornice, Taylor je mahnula obožavateljima prije nego što je potrčala u zagrljaj nasmijanog Kelcea kako bi ga snažno zagrlila i poljubila.

U tom trenutku iz gomile su se prolomila klicanja, kako je vidljivo iz sada viralnog videa objavljenog na društvenim mrežama.

Par je ostao ostao u tomantičnom zagrljaju, njišući se naprijed-natrag nekoliko sekundi, prije nego što su se razdvojili dovoljno da zajedno uđu u privatni šator.

Kelce je pratio nastup iz VIP šatora s Taylorinim tatom Scottom, glazbenicom Sabrinom Carpenter i TikTok zvijezdom Chrisom Olsenom.

Obožavatelji su bili uvjereni da je Taylor tijekom trosatnog nastupa cijelo vrijeme gledala u smjeru sportaša, ali više nije bilo pitanja kada je napravila značajnu promjenu u tekstu pjesme 'Karma', koju je posljednju izvela.

'Karma is the guy on the Chiefs, going straight home to me', otpjevala je uz smijeh, mijenjajući originalni stih 'Karma is the guy on the screen'.

Zvijezda američkog nogometa u petak ujutro stigla je u Argentinu privatnim mlažnjakom kako bi ju podržao na subotnjem nastupu koji je odgođen za nedjelju zbog lošeg vremena.

Dvojac je maksimalno iskoristio svoju iznenada slobodnu večer, uživajući na večeri u glavnom gradu Argentine, što su pametnim telefonima brže bolje zabilježili gosti restorana.

  • +4
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia