ALKOHOL NA DJELU

Cheryl Cole kamerama pokazala srednji prst

07.10.2011 u 17:50

Bionic
Reading

Cheryl Cole odlično se provela s Lady Gagom i Will.i.amom u londonskom klubu Roundhouse. No budući da je popila malo više, kamerama je u prolazu dala do znanja što misli o onima koji je fotografiraju – pokazala im je srednji prst

Lijepa pjevačica Cheryl Cole izašla je s Lady Gagom i Will.i.amom u londonski Roundhouse gdje je Dr. Dre imao nastup. U jednoj ruci joj je bila flaša šampanjca, a drugu je iskoristila kako bi prisutnima koji je fotografiraju dala do znanja što misli o njima – pokazala im je srednji prst koji je zatim i tweetala.

Cheryl je odmah zažalila što je to učinila i maknula fotografiju sa svog službenog Twittera, no ne dovoljno brzo. Mnogi su odmah našli nešto vrijedno komentara na toj fotografiji – pjevačica na ruci nije imala vjenčani prsten.

'To je to… Ja i alkohol nismo prijatelji. Previše mjehurića', komentirala je svoj istup lijepa pjevačica.

Nakon što je čula da ima ljudi koji misle kako je namjerno pokazala da ne nosi vjenčani prsten, Cheryl Cole je ljutito na Twitteru odgovorila kako to nije istina i da svi oni koji rade zločesta nagađanja mogu prestati jer je njen bivši muž Ashley svakako bolje upućen u njihov odnos nego bilo tko drugi.