NA REHABILITACIJI

Charlie Sheen se sam prijavio za liječenje

29.01.2011 u 13:14

Bionic
Reading

Charlie Sheen (45) se nakon hospitalizacije zbog 36-satnog tuluma, začinjenog drogom i alkoholom, 'dobrovoljno prijavio u rehabiltacijski centar', kazao je njegov glasnogovornik Stan Rosenfield

Glumac Charlie Sheen ponovno se zbog droge i alkohola nalazi u rehabilitacijskom centru, zbog čega se već drugi put ove godine moralo prekinuti snimanje humoristične serije 'Dva i pol muškarca'.

CBS i Warner Bros, koji sudjeluju u produkciji te serije, izrazili su 'duboku zabrinutost za njegovo zdravlje'.

'Podupiremo njegovu odluku o rehabilitaciji', priopćili su producenti serije.

Sheen, najplaćeniji američki televizijski glumac, hitno je u četvrtak prebačen u bolnicu zbog bolova u trbuhu. Producenti serije 'Dva i pol muškarca' nedavno su izrazili zabrinutost zbog ponašanja glumca poznatog po razuzdanim tulumima, što se i pokazalo opravdanim.

Inače, jedna od djevojaka koje su bile u njegovom društvu kad mu je pozlilo je porno glumica Kacey Jordan. Prema pisanju nekih američkih medija, bujna plavuša je neko vrijeme bila u vezi s bivšim suprugom Britney Spears, Kevinom Federlineom, te je navodno pobacila njihovo dijete. Kacey je također poznata partijanerica koja je puno puta završila u bolnici nakon višednevnih tuluma prepunih opijata, a ima i srčanih problema. 

Neki izvori kažu da se Charlie neće nikada smiriti jer ne može zamisliti drugačiji način života.