OBITELJSKA IDILA

Charlie Sheen na odmoru s bivšom ženom Denise

20.12.2011 u 19:55

Bionic
Reading

Unatoč problemima s bivšom ženom Brooke koja je na odvikavanju od droge i alkohola, Charlie ima i drugu obitelj s kojom uživa u nadolazećim blagdanima

Glumac Charlie Sheen uživa u praznicima s bivšom ženom, glumicom Denise Richards. Charlie je nedavno platio jamčevinu svojoj bivšoj supruzi Brooke Mueller kako bi se mogla iz Aspena vratiti u Los Angeles jer je bila je uhićena zbog posjedovanja kokaina.

Charlie skrbi za blizance Boba i Maxa dok se ona ne vrati s odvikavanja od droge i alkohola. Ipak, poznati glumac se ne brine, nego je uzeo nekoliko slobodnih dana kako bi ih proveo sa svojom drugom bivšom ženom, Denise Richards, njihove dvije kćeri Sam i Lolom te posvojenom kćeri njegove bivše supruge.

Obitelj uživa na jednom izoliranom otoku, a Charlie je ipak uspio to podijeliti sa svojim fanovima na Twitteru objavivši status: 'Što je bolje od odmora jedne moderne obitelji?! Volim provoditi zimske praznike s Denise Richards i našom djecom', napisao je te je objavio i fotografiju obitelji na odmoru.