nova kolekcija

CENTRA u središtu stila

19.03.2019 u 10:56

Bionic
Reading

CENTRA predstavlja novu kolekciju u središtu tvog grada. Kvaliteta i udobnost dio su nove kolekcije dizajna Tekstilprometa koja ovaj put još veći naglasak stavlja na basic artikle. U nastavku provjeri kako ih je stilizirao naš tim i Barbara Repe

Boje proljeća i ljeta - Moda i FM

Boje proljeća često se odražavaju na naše raspoloženje. Željni smo promjena, novih prilika i izazova, novih sunčanih dana provedenih vani. Za sve početke potrebno nam je samopouzdanje koje se često odražava na naš način odijevanja i kretanja. Upravo je ono tema ženske Modina kolekcije. Budi ono što jesi i izrazi svoju osobnost. Ako je minimalizam vaš način života izaberite basic, ako je to casual i tradicija - birajte prugice. Žarke boje uklopit će se u sve kombinacije, pogledaj kako!

Modina kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Boje ljeta donose ležernije outfite i 'hrabrije nijanse'. Žarka crvena prenosi emociju ljubavi prema ljetu, dužim danima, atraktivnosti i poigravanjem s mladenačkim izričajem. Pamuk i elastin dominantni su u kolekciji ovih klasičnih komada mekanih i rastezljivih materijala.

Boje ljeta Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Plavim tonovima odjevnih predmeta postići ćete smirenost i neutralnost dok s dominantnom crvenom bojom kroz detalje ili odjevne predmete razigrati ćete cijeli outfit i unijeti vedrinu!

FM kolekcija idealna je za one koji vole kombinaciju jednostavnosti i minimalizma s prisutnim trendovima nijansirane grafike.

Spoj trendy detalja i klasičnih elemenata čistih linija i uvijek prisutne klasične boje kao što su plava, bijela, melanž siva i crna. Majice su dostupne od veličine 50 do 58 (3XL).

FM kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

CENTRA basic

Bazni artikli oni us koje želimo uvijek imati u ormaru, želimo da su trajni i udobni. Baza je komad odjeće koji uvijek možemo brzo kombinirati - ona može nadopuniti svaki outfit jednostavnošću. Upravo te karakteristike podudaraju se s vrijednostima CENTRA ponude - kvaliteta i udobnost. Basic majice iz Modina kolekcije su izrađene od 100% pamuka, trajne su i komotne. Dostupne su u veličinama od 38 do 50.

FM basic jednako tako vrednuje udobnost i kvalitetne materijale, a prevladavaju polo majice i jednostavne casual majice s printovima. Must have prugice u svakom ormaru daju sportski look i uvijek su nadohvat ruke.

OUTFITI s potpisom Barbare Repe

U stiliziranje kolekcije proljeće/ljeto 2019 pridružila se i jedna od prvih modnih blogerica u Hrvatskoj - Barbara Repe. Pogledajte kako je basic artikle pretvorila u sastavni dio atraktivnih outfita.

'Bijela majica ne mora biti dosadan komad! Kombinirajte ju s komadima u intenzivnim bojama za razigran proljetni styling.'

'Boje su vaš prijatelj, a narančaste hlače vrlo lako ćete kombinirati sa zagasitim nijansama.'

'Točkice su i ove sezone hit uzorak! Začinite kombinaciju miksanjem više uzoraka.'

'Podigtnite kombinaciju dodavanjem slojeva za cool casual dojam.'

CENTRA mini

Zabavljajte se gdje god bili, igrajte se cijeli dan. Djetinjstvo je vrijeme učenja kroz igru i uživanje!

CENTRA mini kolekcija je idealna kombinacija trendova, funkcionalnosti i ugodnosti. Istaknuti su detalji, vesele i zanimljive grafike i udobnost koja je idealna za svaki dan u pokretu.

Modni dodaci kojima je nadopunjena kolekcija su Mango Ilica 8, Tosca Blu, Puma (TopSport) i camel active.

Cjeloukupnu ponudu i cijene možete provjeriti u CENTRA katalogu.