NAJTEŽA BITKA

Catherine Zeta-Jones progovorila o teškoj bolesti

22.07.2013 u 09:44

Bionic
Reading

Proživjela je nekoliko teških godina boreći se s bipolarnim poremećajem nakon što je 2010. njezinom suprugu dijagnosticiran karcinom grla. No Catherine Zeta-Jones otkriva da je sigurno utočište stvorila u svom domu gdje se može sakriti

'Proveli smo jako puno vremena zajedno pa smo vrlo oprezni kako bismo zadržali naš prostor', rekla je 43-godišnja glumica. Catherine Zeta-Jones provela je u rehabilitacijskoj klinici veći dio svibnja nakon što se sama dobrovoljno javila na tretman bipolarnog poremećaja.


'S bipolarnim se poremećajem borim već dulje vrijeme', izjavila je za magazin Stella londonskog Telegrapha. Objasnila je kako je okidač za neravnotežu bila bolest njezinog supruga Michaela Douglasa.


'Ne spavate, brinete, pod stresom ste', samo su neki od simptoma.

'Nisam bila tako jaka kao što sam mislila da mogu biti', priznala je o razdoblju kad je njezin suprug prolazio kroz kemoterapiju.

'Kad pogledam unatrag, divim se koliko je imao snage.'

Sada Catherine Zeta-Jones kaže da se polako vraća u svoj svakodnevni život. Prošloga je mjeseca Douglas progovorio o poremećaju svoje supruge. 'Ponekad mislite da ne trebate lijekove, ponekad zaboravite popiti lijek. I onda se odjednom, nađete na ludoj vožnji', prenosi Mail Online.