BOLJE NE MOŽE

Okružena najdražim osobama: Evo kako je Kate Middleton proslavila 37. rođendan

11.01.2019 u 15:40

Bionic
Reading

Ovaj rođendan za vojvotkinju od Cambridgea bio je doista poseban, a kako i ne bi kada je 37 svjećica na torti ugasila uz pomoć tri najdraže osobe u životu - sinovima, petogodišnjim Georgeom i osmomjesečnim Louisom te trogodišnjom kćerkicom Charlotte

Ove godine Kate Middleton odlučila se za skromnu proslavu, stoga je s djecom organizirala 'čajanku', a iako je kroz jutro imao mnogobrojne obveze, princ William na kraju je ipak stigao pridružiti se svojoj obitelji.

  • +9
Princ William i Kate Middleton s kraljicom Elizabetom II. odlaze na misu u Sandringhamu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kate nije pretjerano oduševljena rođendanskim proslavama, no zato im ne mogu odoljeti princ George i princeza Charlotte, osobito rođendanskoj torti, stoga će povodom njezina rođendana u palači biti organizirana posebna 'čajanka' sa tortom, svijećama i poklonima', otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji za Vanity Fair, svega nekoliko dana prije rođendana.

Zanimljivo je kako je u jutarnjim satima princ William bio na obilježavanju 30. godišnjice London Air Ambulance, gdje se šalio kako je u potpunosti zaboravio da je danas i njegovoj supruzi rođendan. Toliko se uživio u tu ulogu, da je odlično odglumio i iznenađenje kada mu je dvoje mališana predalo rukom ispisane rođendanske čestitke kako bi ih odnio Kate Middleton.

'Lijepo od vas što ste se sjetili. I ja sam se sjetio..jutros...valjda je to u redu', rekao je kroz smijeh princ William.

Šala princa Williama da je zaboravio rođendan svoje supruge Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube