NA SETU SERIJE

Carrie Bradshaw zablistala s kultnom torbicom u prvom planu

17.01.2023 u 15:27

Bionic
Reading

Snimanje druge sezone serije 'I tek tako...' u punom je zamahu, o čemu dovoljno svjedoče fotografije glumačke postave koja ovih dana pristižu sa seta u New Yorku. Tri glavne junakinje – Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis) - vratile su se i izgledaju jednako elegantno kao i uvijek, kao i neka od novijih lica s kojim su se gledatelji imali priliku upoznati prošle sezone

Kao i kod originalne serije i filmova 'Seks i grad', moda igra sastavnu ulogu i u spin-offu. U prvoj sezoni vratili su se neki prepoznatljivi komadi iz originalne serije, uključujući mnoge stilske potpise Carrie Bradshaw, poput štikli Manola Blahnika i torbice Baguette brenda Fendi.

Kostimografi serije, Molly Rogers i Danny Santiago, objasnili su da će Carrie ponovno nositi predmete iz svoje slavne garderobe kao odraz vremena i ponovnog fokusa modne industrije na održivost.

  • +4
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Carrie je jedna od onih osoba koje vole ići u avanturu ili tražiti nešto što nije nosila neko vrijeme i ponovno obući', napominje Rogers. 'Ako ste iole upućeni u ono što se događa u svijetu, želite uzvratiti na neki način. Čak su i likovi u seriji u takvom stanju uma. Pokušavamo ponovno upotrijebiti dijelove iz njezine modne arhive u važnim trenucima gdje su nešto značili, jer smo im htjeli odati počast'.

Već smo vidjeli Bradshaw kako ponovno nosi svoju kultnu vjenčanicu Vivienne Westwood iz prvog filma 'Seks i grad', kada su se njezini planovi da se uda za Facu u njujorškoj javnoj knjižnici srušili, a ovih dana na ulicama New Yorka isfurala je efektnu color block kombinaciju s prepoznatljivim modelom Fendijeve torbice Baguette.

Ovaj kultni model, za čiji je zvjezdani status na modnoj sceni Carrie jedna od najzaslužnijih osoba, u rujnu prošle godine bio je u glavnom fokusu. Na reviji u New Yorku svečano je obilježena 25. godišnjica njezina lansiranja.

Dizajner Kim Jones na čelu modne kuće Fendi tada je predstavio posebne verzije torbi Baguette nastale u suradnji s američkim dizajnerom Marcom Jacobsom.