žele ih svi

Haljine s baš ovim detaljem novi su predmet žudnje, a nije joj odoljela ni Jennifer Lopez kojoj stoji kao salivena

13.01.2023 u 11:26

Bionic
Reading

Ako slavnoj Carrie Bradshaw, glavnom liku serije i filma 'Seks i grad', jedan modni detalj nikada nije dosadio, onda je to cvijeće prenaglašenog volumena koje je nosila uz najrazličitije stajlinge. Dva desetljeća kasnije, ovaj upečatljiv detalj vraća kao haljina koju morate imati ove sezone, a dokazuje to i slavna Jennifer Lopez u kreaciji koja oduzima dah

Od Copernija pa do Blumarinea, mode kuće kao da su se okupile da potpišu povratak zvjezdanog trenda devedesetih.

Tijekom prošlog Tjedna mode kolekcijama za proljeće/ljeto 2023. kreacijama su dali posebnu notu i izgled uz detalje u obliku ruža koji su u kratkom roku osvojili slavne ljubiteljice mode.

Za početak tu je Jennifer Lopez koja trenutno ima pune ruke posla oko promoviranja svog novog filma 'Shotgun Wedding'. Tom prilikom odjenula je laskavu haljinu u vječno romantičnoj ružičastoj boji.

Kreacija s potpisom Magde Butrym bila je ukrašena s dva cvijeta na visokom ovratniku koji su joj dali vrlo chic notu. Od modnih dodataka našla se tu Coach torbe u puder ružičastoj nijansi, par sandala u istoj nijansi i zlatne maksimalističke naušnice, prisvajajući tako ne jedan, već dva ključna komada ove sezone.

Hailey Bieber, Nicola Peltz Beckham, Dua Lipa… Moderne 'it' djevojke obožavaju haljine s 3D cvjetovima koje su, prema svemu sudeći, novi vrući trend koji će nas pratiti u narednim mjesecima.

Među brendovima koje su ovaj model haljine podigle na sam vrh modnih želja posebno se ističe Fancì Club Moderne djevojke ne mogu se zasitit seksi modela ovog brenda.

Ponekad u crnoj varijanti za Hailey Bieber i Nicolu Peltz Beckham koje su prije nekoliko dana nosile istu malu crnu haljinu u razmaku od nekoliko dana.

A ponekad u ružičastoj varijanti za Dua Lipu i Elsu Hosk koje su je je prošetale još ljetos – no uvijek s nezamjenjivim dodatkom, efektnim 3D cvijetom na ramenu koji haljinu čini tako posebnom i drugačijom.

Haljinama s 3D cvjetovima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije