RASKOŠNE OBLINE

Carmen Electra se ponovo skinula za Playboy

12.12.2008 u 11:04

Bionic
Reading

Bivša 'Baywatch' cura, atraktivna Carmen Electra ponovo je razveselila muški rod pokazavši svoje čari u novom broju magazina Playboy i može se samo zaključiti da u 36. godini izgleda bolje no ikad

Fotografije lijepe gole Carmen krase broj za siječanj 2009, a seksi zečica pojavila se na naslovnici tog magazina peti put, i to samo u štiklama. No na naslovnici se ipak ne vidi previše, jer je atribute strateški prekrila crnom tkaninom.

Zato je na stranicama unutar magazina Carmen pokazala nešto više. Fotografije su snimljene na plaži, na njima Carmen kleči podupirući se rukama, a intimne dijelove i bradavice prekriva joj crni logotip Playboya.

Njezinim fotografijama Playboy proslavlja svoju 55. godišnjicu, a Carmen je njegove stranice prvi put krasila 1996. i to se pokazalo kao pun pogodak pa se već iduće godine ponovo razodjenula za njih i to napravila još 2000. i 2003. godine.

'Karijeru sam započela s magazinom Playboy, prvi put se pojavivši se u njemu 1996. Osjećam se slobodno kad skinem odjeću i poziram', objasnila je Carmen razloge zbog kojih se skinula i peti put.