ŽELI ODMAH RODITI!

Carla Bruni jedva čeka da opet počne pušiti i piti

23.09.2011 u 07:12

Bionic
Reading

Poput mnogih mama kad uđu u posljednju fazu trudnoće, Carla Bruni jedva čeka da rodi. No francuska prva dana priznala je da to nestrpljenje kod nje nije izazvano samo željom da što prije vidi svoju bebu, već očajnički želi posegnuti za cigaretom i likerom

Carla Bruni, lijepa 43-godišnja bivša manekenka, glumica i supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, trudna je nešto manje od osam mjeseci i - dosta joj je svega.

'Da budem iskrena, ne mogu više izdržati. Većinu vremena provedem sjedeći ili ležeći. Ne mogu piti ni pušiti. Stvarno želim da ovo stanje završi', rekla je Bruni za Francuske novine Le Parisien

Beba koja će se roditi za šest tjedana bit će njezino drugo dijete. Naime, 2001. rodila je sina Aureliena dok je bila u vezi s bivšim dečkom Raphaelom Enthovenom.

'Dijete bi trebalo biti spremno bilo kad nakon 1. listopada, a kako je Aurelien stigao točno na vrijeme, mislim da ću se načekati. Doista želim ovo dijete', rekla je Carla.

Budući da je Carla prešla četrdesetu, liječnik joj je savjetovao puno odmora i 'čistunstva'.

Francuska prva dama također je najavila da nikome neće dati nijednu fotku novorođene bebe jer je to 'sasvim privatni događaj'.