nastupila na sanremu

Carla Bruni maestralno oživjela frizuru iz 70-ih koja zaslužuje veliki povratak na modnu scenu

13.02.2023 u 14:40

Bionic
Reading

Carla Bruni nastupila je na Sanremu u elegantnom, vrlo uskom kombinezonu s potpisom Versacea i glamuroznoj frizuri koja je zaslužila veliki povratak nakon što je bila hit 70-ih godina

Na prestižnom glazbenom festivalu Sanremu dojmljiv nastup imala je bivša Prva dama Francuske, Carla Bruni koja se na sceni pojavila s popularnim talijanskim duo Colapesce & Dimartino u elegantnoj kombinaciji i besprijekornoj frizuri koja ostavlja bez daha.

Supruga Nicolasa Sarkozyja vratila se na pozornicu Aristona na kojoj je nastupala 2003. i 2013. godine. Kao i u svom debiju, ponovno je odjenula Versacea. Ovoga puta birala je vrlo uski plavi kombinezon širokih nogavica kojim je istaknula svoju nevjerojatnu liniju, a duboki dekolte krasila je tzv. viper ogrlica s potpisom Bulgarija.

  • +15
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: Marco Piraccini / Zuma Press / Profimedia

Osim glamuroznog stajlinga, upečatljiva je bila i njena frizura. Nježni pramenovi boje meda, izražen volumen kose, očaravajući valovi te nježan, slojevit rez podsjetili su na najljepše frizure 70-ih godina koje zaslužuju veliki povratak na modnu scenu.

Kompletan look dodatno je podigla šminka koja je naglasila njenu prirodnu ljepotu. Bivša manekenka nanijela je ruž u boji kože i samo malo rumenila kojima je istaknula visoke jagodice, dok je oči našminkala sjenilom i olovkom u stilu druge poznate bivše Prve dame, Malenije Trump.

@carlabrunioff I am still wearing the famous “combi Versace” just like in @La Rosalia ‘s song and just like 30 years ago… ✨ #versace #combiversace #lacombiversace #rosalia #fashion #90s #carlabruni ♬ LA COMBI VERSACE - ROSALÍA & Tokischa

Carla Bruni sve je popratila na društvenim mrežama, objavivši na TikToku video s fotografijama iz svoje manekenske karijere u kojoj je tijekom 90-ih godina maestralno nosila brojne kreacije Versacea koje joj i 30 godina kasnije jednako dobro stoje.