VIRALNI HIT

Ne znate kako postići savršenu neurednu punđu iz prvog pokušaja? Ovaj video morate pogledati

23.08.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Ležerne frizure u ljetnim mjesecima itekako su dobrodošle, a jedna od njih definitivno je i frizura neuredne punđe. Ipak, koliko god djelovala jednostavno, riječ je o zahtjevnoj frizuri no ovaj viralni video s TikToka dokazuje suprotno

Do savršene verzije neuredne punđe nerijetko se dolazi sasvim slučajno, a u većini slučajeva potrebno je i do nekoliko pokušaja da izgleda savršeno nesavršeno. I tu dolazi TikTok.

Video objavljen na ovoj popularnoj društvenoj mreži, a koji pokazuje kako savršenu neurednu punđu postići iz prvog pokušaja, s razlogom je postao viralnim jer poput frizure konjskog repa riječ je o onoj kojoj nerijetko pribjegavaju dame s kosom duge ili srednje dužine, u danima kada otkazuje poslušnost ili vapi za pranjem.

  • +10
Frizure punđi Izvor: Profimedia / Autor: DEE CERCONE / EVERETT / LINDA WHEELER / EVERETT / PROFIMEDIA

TikTok korisnica Quinty Mirjam svojim videom tvrdi kako je za postizanje idealne frizure neuredne punđe potrebno izdvojiti svega nekoliko sekundi.

Prvo što morate učiniti je staviti gumicu na vrh glave kao da ćete kosu svezati u rep, a umjesto da cijelu kosu provučete kroz gumicu, povući ćete ju samo do pola za stvaranje punđe. Zatim uvrnete krajeve kose kroz gumicu i zavrnete preko ruke.

@quintymirjam

Antwoorden aan @monikasood4 MESSY BUN TUTORIAL! | I HOPE slow enough now HAHA! | #hairtok #messybuntutorial

♬ Beggin' - Måneskin