TRENDI I PRAKTIČNI

Svaku frizuru čine posebnom: Evo kakve se dodatke za kosu danas najviše isplati nositi

19.08.2021 u 09:07

Bionic
Reading

I najjednostavniju frizuru pojedini ukrasi za kosu u stanju su učiniti posebnom, a posljednjih tjedana ova tri primjerka uživaju posebnu popularnost u modnim krugovima

Bilo da se trudite postići romantičan ili kul dojam, uz pojedine ukrase za kosu svaka frizura, može poprimiti potpuno novi izgled i značaj. Koji ukrasi za kosu danas slove za veliki modni trend, a koji se više nose – doznajte u nastavku.

Koji su ukrasi za kosu in, a koji out ove sezone?

Out: Bandane

In: Marame i gumice za kosu od tkanine

Iako se smatraju pravim klasikom u svijetu dodataka za kosu, tipične bandane u drugi plan ove su godine uspjele izgurati efektne gumice izrađene od laganih tkanina te sjajne marame od svile kojim modne ovisnice posljednjih mjeseci nikako ne mogu odoljeti.

Out: Šnale za kose

In: Kopče za kosu

Kao što je slučaj s brojnim trendovima koji su vladali modnom scenom 90-ih godina i početkom milenija, modne ovisnice posljednjih mjeseci ne mogu odoljeti najpopularnijem dodatku za kosu iz spomenute ere.

Riječ je o kopčama za kosu koje su u drugi plan uspjele izgurati tipične šnale.

Out: Rajf za kosu

In: Traka za kosu

Iako su ne tako davno rajfovi, a posebice njihove predimenzionirane verzije, dominirale modnom scenom, u popularnosti su ih zamijenile trake za kosu koje kosu drže podalje od lica.