SEKSA GLADNA

Britney Spears zlostavljala tjelohranitelja

09.06.2010 u 17:33

Bionic
Reading

Bivši tjelohranitelj Fernando Flores pobjegao je od pjevačice koja je pred njim paradirala potpuno gola i mamila ga u spavaću sobu

Tjelohranitelj Britney Spears dao je otkaz uz optužbu da ga je pjevačica seksualno zlostavljala. Bivši policajac Fernando Flores (29) navodno nije više mogao izdržati bizarno nabacivanje pop princeze.

Prije nego što je dao otkaz, potužio se prijateljima da je Britney često paradirala gola pred njim i mamila ga da je prati u spavaću sobu. Sad ozlojeđeni tjelohranitelj razmatra mogućnost da tuži zvijezdu za milijunsku odštetu zbog emocionalnih povreda koje mu je nanijela svojim neukusnim ponašanjem.

'Raditi s Britney vrlo je teško. Ona je prava noćna mora za suradnju, a emocije su joj sasvim izvan kontrole. Stalno viče na osoblje i trči gola po kući. Svi tjelohranitelji znaju da će biti otpušteni ako je samo krivo pogledaju. Na nesreću za Fernanda, on joj se posebno svidio, pa je bio pod većim pritiskom od ostalih. Ubrzo je ta situacija za njega postala nepodnošljiva', tvrdi izvor blizak pjevačici i njezinom bivšem zaposleniku.

Kap koja je prelila čašu bio je Britneyin izlazak bez donjeg rublja. Njezin otac Jamie izričito je zabranio da izlazi iz kuće bez grudnjaka, a kamoli bez gaćica, pa je zapovjedio tjelohraniteljima da provode njegovu odluku. Ubrzo nakon toga pjevačica je uslikana u jednom luksuznom holivudskom restoranu bez donjeg rublja, a njezin otac je poludio i optužio Fernanda da je kriv za taj nedolični izlazak.

Ako se bivši policajac odluči za multimilijunsku tužbu, u tome će ga podržati njegov kolega Tony Barretto, još jedan bivši tjelohranitelj koji je protiv Britney podnio tužbu na losanđeleskom sudu 2007, tvrdeći da se ponaša suludo i uokolo hoda obnažena, stvarajući time svima neugodnu situaciju.