MODNI VREMEPLOV

Britney Spears ne odustaje od traperica kakve danas preziremo

28.08.2018 u 12:09

Bionic
Reading

Nakon mnoštva nastupa u Las Vegasu slavna američka pjevačica Britney Spears trenutno se nalazi na europskoj turneji 'Piece Of Me', koja ju je dovela do francuske prijestolnice

Kratak predah u Parizu, Britney je iskoristila za ručak u pariškom restoranu La Society, a dežurne paprazze počastila je pojavom u izdanju koje neodoljivo podsjeća na modne 90-e.

Poput mnogobrojnih slavnih dama, ni Britney nije imuna na cjenovno pristupačne komade, što je dokazala odabirom ružičastog topa s golim ramenima – djelom švedskog high street brenda H&M-a - no više od njega zadivila je činjenicom da i danas ne vidi ništa sporno u nošenju plitkih modela traperica koji su postali stvar modne prošlosti.

  • +6
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njima je pridružila glomazne smeđe čizme do koljena i ručnu torbu u boji konjaka, dok se od sunčevih zraka i bljeskova fotoaparata zaštitila parom klasičnih Ray-Banovih avijatorica.

Nakon što je tri noći zaredom nastupila u rasprodanoj londonskoj O2 Areni, Britney je s turnejom 'Piece Of Me' stigla u Pariz te će održati dva nastupa zaredom, prije povratka u Englesku, gdje ju očekuju nastupi u Birminghamu i Blackpoolu.

Uspješnu glazbenu turneju Britney će završiti velikim koncertom u Austinu u Teksasu.

  • +13
Britney Spears koncertom u Scarboroughu otvorila turneju po Velikoj Britaniji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia