UDALA SE ZA FRANA OLUJIĆA

Monika Kravić objavila fotografiju s vjenčanja, fanovi joj poručili: 'Sretan je što te ima!'

05.05.2021 u 19:28

Bionic
Reading

Nakon što se proteklog vikenda udala drugi puta i to za odvjetnika Frana Olujića, Monika Kravić na svom je Instagram profilu objavila i jednu od fotografija s vjenčanja, koja je otkrila i zanimljiv detalj

Ova će, 2021. godina, za scenografkinju i producenticu, nekadašnju voditeljicu Moniku Kravić, zasigurno ostati u najljepšem sjećanju. Nakon što se krajem veljače doznalo da se zaručila za odvjetnika Frana Olujića, proteklog vikenda njihova je veza ozakonjena, a potom je otkriveno i kako je Monika ponovno trudna.

Naime, iz propalog braka sa sinom Zdravka Mamića, Marijem, Monika Kravić ima dvojicu sinova, a sada joj stiže još jedan dječak, stoga je njezina sreća golema.

Iako je po pitanju svog privatnog života izuzetno tajnovita, te nerado priča o istom, na svom je Instagram profilu sa svojim prijateljima, ali i obožavateljima, podijelila jednu fotografiju s vjenčanja. Iako se na njoj ne vidi niti njezina cijela figura, niti lice, nego tek neobične bijele sandale i prozirne bijele rukavice, fotografija je posebna zbog neobičnog buketa.

  • +3
Monika Kravić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Uz fotografiju je napisala tek: 'Sve je u detaljima - s porukom', a buket je napravljen od cvijeća kojim je Monika odala počast svojim sinovima, ali i pokojnoj mami.