POSVETA MAJCI

Otkrivena emotivna priča iza svadbenog buketa Monike Kravić

08.05.2021 u 20:32

Bionic
Reading

Nakon što je proteklog vikenda po drugi put izrekla sudbonosno 'da' udavši se za zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića te s kojim očekuje sina, nekadašnja voditeljica Monika Kravić na poseban se način oprostila od svog svadbenog buketa

Uz najužu obitelj i kumove, Monika Kravić i odvjetnik Fran Olujić uplovili su u bračnu luku u jednom zagrebačkom hotelu. Umjesto tradicionalnog bacanja buketa, nekadašnja voditeljica isti je odlučila sačuvati te, kako doznaje RTL Exkluziv, odnijeti na grob majci koja je u 57. godini života preminula nakon teške bolesti u siječnju 2017. godine.

Fotografiju buketa uz detalja vjenčanog izdanja Monika je podijelila na svom Instagram profilu, a uz nju je napisala 'Sve je u detaljima – s porukom'.

Podsjetimo, Monika Kravić se iz javnosti povukla 2003. godine, kada se udala za menadžera Marija Mamića, sina Zdravka Marića. U braku su bili šest godina, a par ima dvoje djece – osmogodišnjeg Jakova i tri godine starijeg Josipa. 'Nikad nisam odustala od ljubavi. Ona je jedino što nas može istinski pokretati u životu', rekla je svojedobno. Olujić je prvi muškarac s kojim je snimljena nakon razvoda. Prvi put su viđeni skupa u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom.

  • +3
Monika Kravić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL